29 / 04 / 2024

Üsküdar Belediyesi Acıbadem Yüzme Havuzu projesi ihalesi

Üsküdar Belediyesi Acıbadem Yüzme Havuzu projesi ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar'da yüzme havuzu ve yeraltı otoparkı yaptıracak. Üsküdar Yüzme Havuzu ve Yeraltı Otoparkı projesi, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in Acıbadem Yüzme Havuzu ve Otomatik Park projesi... İşte detaylar...

İstanbul Üsküdar Belediyesi Çengelköy'de konut imarlı arsa satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı Çengelköy Güzeltepe'de yer alan 1.436,57 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Üsküdar'da 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daire satılıyor! Belediyeden Kasım fırsatı! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 1640 ada 4 parselde yer alan 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daireyi satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi 2 adet dükkanı satıyor! İhalesi 28 Eylül'de! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi'nde yer alan 2 adet dükkanı satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan dükkanların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Üsküdar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.824 metrekare alana sahip.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Üsküdar Belediyesi arsa ve 5 katlı bina satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Güzeltepe ve Ahmediye'de yer alan arsa ve 5 katlı binayı satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi'nden büyük fırsat: 16 konut satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ümraniye'de yer alan 16 adet konut için satış ihalesi düzenliyor.

Üsküdar Belediyesi 5 katlı bina ve arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar'da yer alan 5 katlı bina ve arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 13 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat! Üsküdar Belediyesi iki ilçede altı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Şile ve Büyükçekmece'de yer alan altı adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 2 Mart tarihinde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi'nden büyük fırsat! 11 adet konut satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Yavuztürk (Çengelköy) Mahallesi'nde yer alan 11 adet konutu satışa çıkardı. 

Üsküdar Belediyesi Maltepe ve Tuzla'da 2 arazi satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Maltepe ve Tuzla'da yer alan 2 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu araziler konut+park+yol imarlı.

Üsküdar Belediyesi Acıbadem Yüzme Havuzu projesi ihalesi Haberi

Üsküdar Belediyesi Acıbadem Yüzme Havuzu projesi ihalesi



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Üsküdar Yüzme Havuzu ve Zeminaltı Otoparkı İnşaatı yapım işi ihalesini 23 Haziran 2014 Pazartesi günü gerçekleştiriyor.


İBB'nin ihaleye çıkardığı Üsküdar Yüzme Havuzu ve Zeminaltı Otopark projesi; Av. Hilmi Türkmen'in 30 Mart 2014'teki seçimleri öncesinde vaatlerinden biri olan Acıbadem Yüzme Havuzu ve Otomatik Park Projesi...





Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Hilmi Türkmen'in Acıbadem Yüzme Havuzu projesi için düğmeye basılacak ve projenin inşaat işi ihalesi, 23 Haziran Pazartesi günü saat 10:00'da İBB'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. No: 62 Kat:4 Merter Güngören / İstanbul adresinde gerçekleştirilecek.



Acıbadem Yüzme Havuzu nerede yapılacak?



Acıbadem Yüzme Havuzu ve Otomatik Park Projesi için seçilen alan ise Üsküdar'da Acıbadem caddesindeki...