06 / 05 / 2024

üsküdar ev kiraları ne kadar

üsküdar ev kiraları ne kadar

Boğaz manzarasının keyfini sürmek isteyen kiracıların ilgi gösterdiği Üsküdar'da; bakımsız,masraf isteyen dairelerin kirası 450 YTL'den başlıyor.

Üsküdar'da 3 adet konut 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Vakıflar duyurdu: Ev alacaklar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selamiali Mahallesi, Silahtar Bahçe'de yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki satış ihalesi ne zaman, gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ev kiraları işçilerin ücretleriyle yarışıyor!

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Diyarbakır Şubeleri yaptığı açıklamada, "Market harcamaları bir önceki yıla göre iki katından fazla artmıştır. Elektrik faturaları tam bir soyguna dönüşmüştür. Ev kiraları işçilerin ücretleri ile yarışır seviyeye gelmiştir” ifadelerini kullandı.

İstanbul'daki ev kiralarına pandemi dopingi!

İstanbul’daki bir konutun ortalama konut kredisinin aylık taksit tutarı 5 bin 884 TL ile 6 bin 377 TL arasında değiştiği belirlendi. Bu durumda dar gelirlilerin konut sahibi olması da zorlaştı. Aynı zamanda ev kiralarının da yüzde 66 arttığı görüldü.

Mesut Özil Üsküdar'da ev yaptırıyor!

Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olan yıldız futbolcu Mesut Özil, Üsküdar Kısıklı'da ev yaptırıyor. Kısa süre içerisinde buraya yerleşecek olan Özil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile komşu olacak.

Üsküdar'da 13.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 ahşap ev!

İstanbul Anadolu 7. İcra Dairesi, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Hüseyin Yüksele ait 2 ahşap evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 13 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Üsküdar'da 2 katlı ahşap ev çöktü!

Üsküdar Selami Ali Mahallesi Hamam Sokak'ta yer alan 2 katlı ahşap evin üst katında çökme meydana geldi.

Nevbahar Üsküdar perakende günlerine damga vurdu!

Kalyon Gayrimenkul’un ilk karma projesi olanan Nevbahar Üsküdar ve Nevçarşı, 4-5 Aralık tarihlerinde gerçekleşen Perakende Günleri’ne ev sahipliği yaptı.

Üsküdar'da 17.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi Tunuslu Mahmut Paşa Mevki'nde yer alan 2 adet tarihi ev vasıflı gayrimenkul toplamda 17 milyon 825 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Üsküdar'da 26.8 milyon TL'ye icradan satılık köşk!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Çengelköy Mahallesi'nde yer alan  bahçeli iki ev nitelikli gayrimenkul 26 milyon 813 bin 281 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Öğrenciler en çok Üsküdar, Avcılar ve Göztepe’de kiralık ev aradı!

Ağustos ayında üniversitelere yakın bölgelerde kiralar yüzde 10 oranında artarken İstanbul, Marmara, Yıldız Teknik ve Mimar Sinan üniversitelerine yakın olan Avcılar, Üsküdar ve Göztepe, öğrencilerin kiralık daire için en çok arama yaptığı ilçeler oldu.

Adil Öksüz'ün Üsküdar'daki evi metruk halde!

Clinton’ın kampanyasına 5 bin dolar bağış yapan FETÖ’nün “Hava Kuvvetleri imamı” Adil Öksüz’ün, şirket kuruluşu için verdiği Üsküdar’daki adresteki ev hayalet evden farksız çıktı. 14 dairenin bulunduğu 7 katlı bina, adeta terkedilmiş durumda.

Üsküdar-Sancaktepe metrosu ev fiyatlarını iki kat artırdı!

İstanbul'da ulaşımı kolaylaştırmak ve hızlandırmak amacıyla hayata geçirilen raylı sistemler konut fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Üsküdar-Sancaktepe metrosu, henüz hizmete girmeden Sancaktepe bölgesinde ev fiyatlarını iki kat artırdı.

üsküdar ev kiraları ne kadar Haberi

üsküdar ev kiraları ne kadar
...