09 / 05 / 2024

Üsküdar Fahri Erdoğmuş Parkı

Üsküdar Fahri Erdoğmuş Parkı

Üsküdar'da bulunan Fahri Erdoğmuş Parkı'na ruhsatsız inşaata başlanması Üsküdar Belediye Meclis üyesi Banu Öztürk tarafından yargıya taşındı.

Mesut Özil Üsküdar'da ev yaptırıyor!

Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olan yıldız futbolcu Mesut Özil, Üsküdar Kısıklı'da ev yaptırıyor. Kısa süre içerisinde buraya yerleşecek olan Özil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile komşu olacak.

Üsküdar Hacı Harun Ekşi Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hacı Harun Ekşi Camii, Cuma namazı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle ibadete açıldı. 

Üsküdar'da çağdaş belediyeciliğin yeni örnekleri hizmete açıldı!

İstanbul Üsküdar dün Başkan Erdoğan'ın açılışını yaptığı çok sayıda esere kavuştu. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in deyimiyle "Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak" eserler, çağdaş belediyeciliğin yeni örnekleri hizmete açıldı..

Üsküdar'daki 9 dev proje açıldı!

Çavuşdere Belediye Meydanı’nda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve binlerce Üsküdarlı tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak dev projeleri hizmete açtı...

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 2. etabı açıldı!

Türkiye'de ilk defa sürücüsüz metro olarak faaliyet gösteren Üsküdar-Ümraniye metrosunun 2. etabı olan Çekmeköy hattı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin sürücüsüz metrosu olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın 2. etabını bugün açacak

Üsküdar, mega projelerle merkez konumuna geldi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Üsküdar'ın boğaz mahallelerinde 30 yılı aşkın süredir süren imar planı sona erdirildi. Böylece Üsküdar'ın mahalli dokusunu bozmayacak şekilde kentsel dönüşüm uygulamalarına geçilmesinin önündeki en büyük engel ortadan kalktı." dedi.

Üsküdar-Ümraniye Metrosu uzatılacak!

Üsküdar-Ümraniye Metrosu açılışında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı'nı ileride Sabiha Gökçen Havalimanı'na kadar uzatmayı planladıklarını açıkladı.

Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı bugün açılıyor!

Anadolu Yakası’nın ikinci metro hattı olan Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı bugün saat 16:00'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılıyor.

Üsküdar Ömer Öztürk Camii açıldı!

Üsküdar Bahçelievler Ömer Öztürk Camii’nin resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşti.

Üsküdar Ömer Öztürk Camii açıldı!

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) 50. Dönem Genel Başkanı Ömer Öztürk adına Üsküdar'da yaptırılan, Ömer Öztürk Camii açıldı. Caminin açılışına Bilal Erdoğan katıldı.

Üsküdar’da arsa mı, konut mu daha karlı?

Üsküdar'da gayrimenkul yatırımında nelere dikkat etmeliyiz, Üsküdar’ın en değerlenen bölgesi neresi, Üsküdar’da arsa mı konut mu daha karlı; Üsküdar’da kiralık-satılık daire, dükkan veya villa en uygun nasıl temin edebiliriz? Soruların cevabı haberde...

Üsküdar Atik Valide Külliyesi'ne yurt mu inşa ediliyor?

İstanbul Üsküdar'daki Mimar Sinan'a ait Atik Valide külliyesinde büyük bir skandal yaşanıyor. 450 senelik külliyenin dibine beton atıp öğrenci yurdu inşa ediliyor.

Üsküdar Fahri Erdoğmuş Parkı Haberi

Üsküdar Fahri Erdoğmuş Parkı

CHP'li Üsküdar Belediye Meclis üyesi avukat Banu Öztürk, Fahri Erdoğmuş Parkına kaçak olarak, halı saha için soyunma kabini ve büfe inşaatına başladığı için Cumhuriyet Savcılığı na suç duyurusunda bulundu. Öztürk, Belediyenin ruhsat almadan inşaat yaparak suç işlediğini iddia etti. Konuyu yargıya taşıyan avukat Öztürk, dava dilekçesinde şöyle dedi: "Üsküdar Belediyesi 10 Nisan 2015 tarihinde Fahri Erdoğmuş Parkına, vatandaşın tüm engellemelerine rağmen zabıta ekiplerinin vatandaşları darp ederek soyunma kabini ve büfe yapmak amacıyla ağaçlar kesilip, beton temel atmıştır. Ruhsat olmadan başlanılan inşaat, şikayet sonrasında Üsküdar Belediyesi 16 Nisan 2015 tarihinde kendi kendine geçici bir ruhsat düzenlemiştir. Yapı ruhsatiyesi alınmadan veya ruhsata aykırı olarak bina yapan veya yaptıran kişi. bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır." 



Yurt...