06 / 05 / 2024

Üsküdar gelişiyor

Üsküdar gelişiyor

İstanbul'un tarihi ilçesi Üsküdar, yapılan yeni projelerle bir dünya şehri olma yolunda hızla ilerliyor. Üsküdar, son derece gelişmiş teknik ve mimari özellikleri ile çağdaş şehirlerin ihtiyaç duyduğu modern altyapı faaliyetlerinde zirveye tırmanıyor.

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Rezerv alan ilan edilen Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde tahliye işleminin yürütmesi durduruldu! 

Üsküdar Çengelköy’de Türkiye Diyanet Vakfı’nın mülkiyet sahipleri arasında olduğu 29 Mayıs Sitesi’nin tahliye işlemi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Aktarılan detaylara göre rezerv alan ilan edilen sitede tahliye işleminin yürütmesi durduruldu. İşte detaylar...

Üsküdar'daki patlamada sıcak gelişme! 5 bina tahliye edildi!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde 07.02.2022 tarihinde meydana gelen patlamanın ardından binada yaşayan vatandaşlar tahliye edildi. Yaşanan olaya ilişkin yetkili birimler açıklama yaptı.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Üsküdar’da konut fiyatında son 1 yıllık artış yüzde 2,80!

Üsküdar’da ortalama konut satış fiyatı 559 bin 590 TL, geri dönüş süresi 28 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 15,55 TL. İlçede 1+1 ile 4+1 konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 262 bin 340 TL  ile 1 milyon 330 bin 335 TL arasında değişiyor...

Peker Proje Üsküdar'da proje geliştirecek!

Peker Proje Üsküdar Altunizade'deki arsalarının yaklaşık yüzde 95 oranındaki hisselerine sahip durumdayken, kalan hisseleri de aldı. Bu hisse için 12 milyon 255 bin 500 TL ödeyecek.

Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı yarın!

Üsküdar Kentsel dönüşümle daha da güzelleşiyor. Yapımı devam eden Çamlıca Cami’si ve çevresindeki eski yapıların yeniden imarıyla Üsküdar İstanbul’un gözbebeği olamaya devam edecek. 

Üsküdar Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri'nde dönüşüm başlıyor!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Teknik Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'da yapılacak.

Girişimciler Üsküdar Burhan Felek Köşkü’nde çalışıyor!

Üsküdar Burhan Felek Köşkü’nün bütün odaları gençlere tahsis edilirken internet ve teknolojik altyapı hizmetleri de spor, oyun, anket, güvenlik, emlak alanlarında ürün geliştiren girişimcilere tahsis ediliyor.

Üsküdar'ın yatırımda yıldızı parladı!

Gayrimenkul sektörünün gelişmesine destek amacıyla düzenlenen 'Gelişen Bölgeler Zirvesi'nin 7'ncisi İstanbul Üsküdar'da gerçekleşti. Toplantıda, Üsküdar'ın yatırımcıların yeni gözdesi olduğu belirtildi.

Üsküdar Belediye Meclisi'nde dönüşüm masaya yatırıldı!

İstanbul’un gelişimine katkı sağlayacak olan Üsküdar’da Kentsel Dönüşüm başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, pazartesi günü Belediye Meclisi’nde yapılan grup toplantısında Kentsel Dönüşüm’e ait önemli bilgiler paylaştı.

Üsküdar Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı ihalesi 8 Eylül'de!

Üsküdar Belediyesi ''Çavuşdere Dönüşüm ve Gelişim ile Belediye Hizmet Binası'' projesi kapsamında Üsküdar Belediyesi yeni binası inşaatı satışa çıkarıldı. İhalesi 8 Eylül Perşembe günü yapılacak taşınmazın bedeli 310 milyon TL olarak belirlendi.

Üsküdar Ünalan Bilim ve Gözlem Evi projesi hayata geçiyor!

Üsküdar Belediyesi Türkiye'nin en önemli yatırımlarından biri olan Ünalan Bilim ve Gözlem Evi projesini hayata geçiriyor. Proje için 26 milyon 322 bin lira harcandı.

Üsküdar gelişiyor Haberi

Üsküdar gelişiyor

İstanbul'un tarihi ilçesi Üsküdar, yapılan yeni projelerle bir dünya şehri olma yolunda hızla ilerliyor. 

İnşaatı devam eden tesislerde incelemelerde bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'da yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi. 


Son derece gelişmiş teknik ve mimari özellikleri ile çağdaş şehirlerin ihtiyaç duyduğu modern altyapı faaliyetlerinde zirveye tırmanan Üsküdar, Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan yeniliklere de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Bilim ve Gözlem Evi sahasında bir ilk Ünalan Mahallesi'nde inşa edilen Ünalan Bilim ve Gözlem Evi örnek projelerden birisi olarak değerlendiriliyor. Türkiye'de bir eşi daha bulunmayan bilim ve gözlemevi, 236 araçlık otoparkı, bay-bayan yüzme havuzu, fitness salonları, 650 metrekare çok amaçlı salon, bin 500 metrekare bilim merkezi, 500 metrekare bilim merkezi sergi, gözlem kulesi, planetaryum, 350 metrekare konferans salonu (436 kişilik), 140 metrekare...