08 / 05 / 2024

Üsküdar Gençlik Akademisi açıldı mı

Üsküdar Gençlik Akademisi açıldı mı

Üsküdar Gençlik ve Eğitim Merkezi Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da katıldığı törenle açıldı.

Üsküdar Belediyesi, 220 milyon TL'lik bina ve 60 milyon TL'lik arsa satacak!

Üsküdar Belediyesi, ek bütçe teklifi hazırladı ve belediye meclisine sundu. Ek bütçenin, 220 milyon liralık bina ve 60 milyon liralık arsa satışlarından karşılanacağı açıklandı...

Nevbahar Üsküdar fiyatları!

Nevbahar Üsküdar fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje 1.2 milyar TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor.

Üsküdar Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üsküdar Belediyesi tarafından projelendirilen Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temelini attı...

Üsküdar Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu açıldı!

Üsküdar Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu hizmete açıldı. 15 bin metrekarelik alan Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu protokol üyeleri tarafından açıldı.

Girişimciler Üsküdar Burhan Felek Köşkü’nde çalışıyor!

Üsküdar Burhan Felek Köşkü’nün bütün odaları gençlere tahsis edilirken internet ve teknolojik altyapı hizmetleri de spor, oyun, anket, güvenlik, emlak alanlarında ürün geliştiren girişimcilere tahsis ediliyor.

Üsküdar Medeniyet Okulu açıldı!

Üsküdar Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan Medeniyet Okulu, Münevver Ayaşlı Kültür Merkezi’nde eğitime başladı.

Üsküdar’daki Burhan Felek Köşkü restore edildi!

Üsküdar’daki 200 yıllık tarihi Burhan Felek Köşkü restore edilerek Fikir Sanat Merkezi olarak hizmete açıldı. Genç girişimcilere ortak çalışma alanı olarak kazandırılan merkezde gençler yaptıkları Mega Printer projesini anlattı.

Mamak Kıbrısköy Gençlik Merkezi'nde son durum!

Kentsel dönüşümde yakaladığı başarıyı yeni yatırımlarla devam ettiren Mamak Belediyesi Kıbrısköy’de yapımına başladığı aile merkezi, gençlik merkezi ve kapalı pazar alanının yapımını hızla sürdürüyor

Genç Kahramanlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Genç Kahramanlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Talip Kahraman Şube Müdürlüğü'nde 20 milyon TL sermaye ile 17 Şubat'ta Üsküdar, Murat Reis Mahallesi'nde açıldı.

Dusko Tosic, Üsküdar'daki Akasya rezidansa taşındı!

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'nden transfer ettiği futbolcu Dusko Tosic ve şarkıcı eşi Jelena Karleusa uzun süredir ev arıyordu. Tosic çifti Üsküdar Acıbadem'de bulunan Akasya rezidansa taşındı.

Üsküdar İnovasyon Merkezi açıldı!

İSTKA 2014 Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında desteklenmeye değer görülen ‘Üsküdar İnovasyon Merkezi’ projesi Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin de yer aldığı törenle birlikte açıldı.

Üsküdar Altunizade'de 59.9 milyon TL'lik otel ihalesi!

Abdullahağa Vakfı'na ait Üsküdar Altunizade'deki 17 bin 920 metrekarelik arsa, otel yapılmak üzere 59 milyon 942 bin TL bedelle inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkarıldı. Arsa İstanbul Şehir Üniversitesi'nin karşısında kalıyor...

Üsküdar Gençlik Akademisi'nin kurdelasını Bilal Erdoğan kesti!

Üsküdar Gençlik ve Eğitim Merkezi Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da katıldığı törenle açıldı.

Üsküdar Gençlik Akademisi açıldı mı Haberi

Üsküdar Gençlik Akademisi açıldı mı

​​​Üsküdar Belediyesi‘nin gençlere yönelik; okuyan, düşünen, üreten, tarihini ve medeniyetini tanıyan, yaşadığı çağın farkında olan ve gelecek ufkuna sahip öncü bir nesil yetiştirmek hedefi doğrultusunda geliştirdiği projesi olan ‘Üsküdar Gençlik Akademisi’, katılımın büyük olduğu coşkulu bir törenle açıldı.


Üsküdar Gençlik ve Eğitim Merkezi’nin açılışına; Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğulları Bilal Erdoğan’ın yanı sıra çok sayıda davetli, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.


Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehteran Takımı’nın marşları vatandaşları coştururken, etkinlik Gençlik Merkezi öğrencisi Orhan Kaya’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim’le başladı. Yine kürsüye gelen Gençlik Merkezi öğrencisi Nagihan İnat, merkezde gördükleri eğitim hakkında bilgiler verirken, ‘Gelecekte...