17 / 05 / 2024

üsküdar Mehmet Bekaroğlu

üsküdar Mehmet Bekaroğlu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bekaroğlu: "Eğer mahkeme kararını verir, Diyanet İşleri Başkanı da burada cami yapılacak derse, ben CHP Genel Başkan Yardımcısı olarak ilan ediyorum. Onlar yapmasınlar bu camiyi, biz yapacağız o zaman"

Üsküdar Altunizade 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi, 2 Ada 31, 63, 64 ve 82 Parseller ile Kadastral Boşluğa İlişkin İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 431 ada 2-34-36-39-40 parseller ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Üsküdar Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 1151 Ada 75, 77, 172, 173 ve C Parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi Üsküdar'da Emine Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Üsküdar belediye başkanına kentsel dönüşüm için sınırsız yetki tanındı!

Üsküdar'daki Mehmet Akif Ersoy ve Yavuztürk mahallelerinin kentsel dönüşüm sürecine ilişkin dikkat çeken bir karar alındı.

Üsküdar Ct İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Ct İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 40 bin TL sermaye bedeli ile Cabir Tellioğlu tarafından kuruldu.

Üsküdar Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami ibadete açıldı.

Akiş GYO'nun Üsküdar değerleme raporu revize edildi!

Akiş GYO'nun İstanbul ili, Üsküdar İlçesi, Bulgurlu Mahallesi, 474 ada 1 parsel 18 no'lu bağımsız bölüm, 474 ada 4 parsel 25 ve 27 no'lu bağımsız bölümlere ilişkin olarak hazırlanan 2019-AKIS-001 sayılı değerleme raporuna istinaden, yaptığı güncellemeler değerleme raporunda düzenlendi.

Üsküdar'da 12 milyon TL'ye icradan satılık imalathane!

İstanbul Anadolu 16. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Rumi Mehmet Paşa Mahallesi, 429 ada 11 parselde yer alan imalathaneyi 12 milyon 69 bin 764 TL'ye icradan satıyor...

Üsküdar Arakiyeci Hacı Mehmet Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Arakiyeci Hacı Mehmet Mahallesi, 204 ada, 71, 72, 7, 8 parseller ve 60 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Üsküdar Bulgurlu imar planı askıya çıktı!

Üsküdar Bulgurlu Mahallesi 86 ada, 31 parsel ile 38 ada içerisindeki kadastral boşluğa ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Üsküdar Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üsküdar Belediyesi tarafından projelendirilen Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temelini attı...

Üsküdar Belediyesi Çengelköy'deki 87 konutu 47.2 milyon TL'ye satıyor!

Üsküdar Belediyesi, Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki inşaatı devam eden 87 konutu ihale ile satıyor. İhale 6 Aralık'ta yapılacak...

üsküdar Mehmet Bekaroğlu Haberi

üsküdar Mehmet Bekaroğlu


CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, Üsküdar'da Validebağ Korusu'nun bitişiğindeki arsada cami inşaatına ilişkin, "Eğer mahkeme kararını verir, Diyanet İşleri Başkanı da burada cami yapılacak derse, ben CHP Genel Başkan Yardımcısı olarak ilan ediyorum. Onlar yapmasınlar bu camiyi, biz yapacağız o zaman" dedi.


Bekaroğlu, Validebağ Korusu girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, buradaki problemin cami meselesi olmadığını, burada kimsenin camiyle ilgili problemi bulunmadığını söyledi.


"AK Partili Üsküdar Belediyesi ve bunun arkasındaki insanlar burada sanki vatandaş camiye karşıymış gibi bir tablo ortaya çıkarıyor" diyen Bekaroğlu, buradaki endişenin koruyla ilgili olduğunu dile getirdi.


Bekaroğlu, insanların polisle karşı karşıya getirildiğini ifade ederek, şöyle devam etti:


"Ne oluyor burada? Eğer siz burada bir ibadethane yapıyorsanız, insanlar niye burada toplanıyor? Niye insanları polisle karşı karşıya getiriyorsunuz? Bunu hükümete söylüyorum. Yazık...