30 / 04 / 2024

Üsküdar Nevbahar satış ofisi

Üsküdar Nevbahar satış ofisi

Nevbahar Üsküdar projesi Kalyon inşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar merkezde hayata geçiriliyor. Peki Nevbahar Üsküdar ne zaman teslim edilecek?

Üsküdar Belediyesi'nin 4 arazi satışına tepki!

Üsküdar Belediyesi biri Tuzla'da ve diğer üçü de Üsküdar’ın en merkezi noktalarında bulunan toplam dört arazisini satışa sundu. Arazilerin muhammen bedelleri de belli oldu.

Üsküdar ve Tuzla'da 12.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar ve Tuzla'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 12 milyon 582 bin 780 TL bedelle satışa çıkardı.

Üsküdar’daki kupon arazi satışa çıkarıldı!

Üsküdar Belediyesi Altunizade’de bulunan kupon arazisi özellikli taşınmaz için satış kararı aldı. 

Üsküdar'da kat karşılığı gayrimenkul satışı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy Mahallesi'nde kat karşılığı taşınmaz satış işi ihale ediyor. İhale 9 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar'daki 5 katlı köşk icradan satışa çıkarıldı!

T.C İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Üsküdar Hacı Hesna Hatun Mahallesi'nde yer alan 5 katlı tarihi köşkü icradan satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi'nden 13.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Kadıköy Suadiye'de bulunan ticaret ve konut alanı vasıflı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 13 milyon 293 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar Kız Kulesi Konakları'nda tartışma yaratan villa satışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Can Akın Çağlar, 2018'de Üsküdar Kız Kulesi Konakları’ndaki ipotekli villayı, 2018’de bir bankadan 12 milyon liraya satın almıştı. Villanın değeri şu anda 80 milyon TL.

Üsküdar Belediyesi 3 ilçedeki taşınmazlarını satıyor!

İstanbul'un Üsküdar Belediyesi, İstanbul’daki toplamda 17 milyon 486 bin 516 TL değerindeki taşınmazlarını satışa sundu. Şehrin en hareketli ve işlek caddelerinden olan Bağdat Caddesi üzerindeki taşınmaza 9 milyon 178 bin 500 TL isteniyor.

Üsküdar Belediyesi'nden 17.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Tuzla, Çekmeköy ve Kadıköy'deki 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 17 milyon 486 bin 516 TL olarak belirlendi. 

Üsküdar ve Şile'de 35 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Şile ve Üsküdar'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 34 milyon 993 bin 557 TL bedelle satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi'nden 12.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Ömerli'de bulunan 3 arsayı satıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 12 milyon 563 bin 570 TL olarak belirlendi.

Üsküdar'da 19 milyon TL'ye arsa satışı!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Kısıklı'da bulunan 1.645 metrekarelik arazisini 18 milyon 950 bin TL tahmini bedelle satışa çıkardı. 

Üsküdar Belediye Başkanlığı'ndan 148 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çekmeköy ilçesinin Ömerli mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 14 milyon 817 bin 920 TL olarak belirlendi. 

Üsküdar Nevbahar satış ofisi Haberi

Üsküdar Nevbahar satış ofisi

Kalyon inşaat imzasını taşıyan Nevbahar Üsküdar projesi 4 blokta 188 konut ve 120 ticari alandan meydana geliyor. Projede 1+1'den 5+2'ye kadar daire tipleri yer alıyor. 

 

Nevbahar Üsküdar ne zaman teslim?

Nevbahar Üsküdar projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar merkezde belediyenin yanında yükselen projede fitness, yüzme havuzu, hamam, sauna bulunuyor. 


İnşaat çalışmalarının devam ettiği projede ön talepler toplanıyor. Konut ve ticari alanlar dışında alışveriş merkezine de yer verilen projede fiyat ve ödeme bilgisi henüz açıklanmadı. Projede detaylar netleşinde emlakkulisi.com'da yer alacak. 

 

  


 
Tel: 0216 404 19 74
Web: