04 / 05 / 2024

üsküdar tahsil direktörlüğü

üsküdar tahsil direktörlüğü

1936 yılında Üsküdar Tahsil Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Üsküdar Bulgurlu'da üç katlı ev ve 2500 metrekare tarım bahçesi vergi borcundan 2 bin 500 liraya müzayedeye konulmuş.

Üsküdar'da 3 adet konut 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Vakıflar duyurdu: Ev alacaklar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selamiali Mahallesi, Silahtar Bahçe'de yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki satış ihalesi ne zaman, gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul depremi en çok bu ilçeleri vuracak! Üsküdar, Sultanbeyli, Adalar, Tuzla... Tek tek açıklandı! 

İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından 2021 yılında tamamlanan İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı'nın verileri şok etti. İstanbul depremi en çok bu ilçeleri vuracak! Üsküdar, Sultanbeyli, Adalar, Tuzla... Tek tek açıklandı! 

İstanbul Üsküdar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

İstanbul Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları çeşitleniyor. İlçede dönüşüm başlatılan ve dönüşüm için hazırlık yapılan mahallelerin sayısı artıyor...

Üsküdar-Beykoz Metro hattı projesi rafa kaldırıldı!

Beykozlu vatandaşların uzun zamandır beklediği Üsküdar Beykoz metro hattı için üzen haber geldi. İBB Raylı Sistemler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; proje 2024'ten sonra değerlendirilecek. 

Üsküdar'da 19 milyon TL'ye arsa satışı!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Kısıklı'da bulunan 1.645 metrekarelik arazisini 18 milyon 950 bin TL tahmini bedelle satışa çıkardı. 

Üsküdar Ahmediye Külliyesi’nde restorasyon tepkisi!

Üsküdar Ahmediye Külliyesi’ndeki restorasyonda ortaya çıkan görüntü tepkilere yol açtı. Vakıflar Genel Müdürlüğü şikâyetler üzerine kontrol teşkilatını görevden aldı ama soruna bir çözüm bulamadı.

Vakıflar Genel Müdürlüğünden Üsküdar Kuzguncuk'taki arsaya yönelik iddialara cevap!

 Vakıflar Genel Müdürlüğü, Üsküdar Kuzguncuk'taki bir arsanın kiralanmasıyla ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Üsküdar'da 12 milyon TL'ye icradan satılık imalathane!

İstanbul Anadolu 16. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Rumi Mehmet Paşa Mahallesi, 429 ada 11 parselde yer alan imalathaneyi 12 milyon 69 bin 764 TL'ye icradan satıyor...

Üsküdar'da 16.8 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, 1017 ada, 22 parselde yer alan 1 adet dükkanı, 1 adet binayı ve 2 adet açık ofisi 16 milyon 830 bin TL'ye icradan satıyor.

Üsküdar'da 3.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık yurt!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü İstanbul İli Üsküdar ilçesi Çengelköy Mahallesi'nde bulunan taşınmazın kiralanması ve işletilmesi için ihale yapılacak. Mülkün muhammen kira bedeli 3 milyon 286 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar Paşalimanı Beltur Kafe 4.6 milyon TL'ye kiraya veriliyor!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Üsküdar Paşalimanı Hacıhesna mahallesindeki gayrimenkulü kiraya verecek.

İstanbul Vakıflar'dan Üsküdar'da kiralık benzin istasyonu ve market!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Selamiali'de yer alan benzin istasyonu ve market 1 yıllığına kiralıyor. Kiralama ihalesi 15 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Üsküdar'daki benzin istasyonu ve market kiraya veriliyor!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Üsküdar'ın Selamiali Mahallesi'ndeki benzin istasyonu ile marketi 1 yıllığına kiraya veriyor..

üsküdar tahsil direktörlüğü Haberi

üsküdar tahsil direktörlüğü

Üsküdar Tahsil Direktörlüğünden:


Üsküdar Bulgurlu Mahallesinin Aşırefendi sokağında 13 ila 19 kapı numaralı üç kattan ibaret bir ev ile 3037 zürralık fazla bahçe sahibi Hasan Hilmi'nin vergi borcundan dolayı 2500 lira üzerinden müzayedeye konulmuştur. Talip olanların ihalei evveliyesi olan 21/3/936 gününden evvel % 7,5 pey akçeleriyle ile Üsküdar kazası kaymakamlığı idare heyetine müracaatları.


(1936 yılında birinci sınıf memur 100 ile 150 lira arasında maaş alırken bir doktor 120 ile 160 lira arasında maaş alıyormuş)


Akşam Gazetesi 15 Mart 1936


Abdullah Kutalmış...