01 / 05 / 2024

Üsküdar-Ümraniye Metrosu güzergahı

Üsküdar-Ümraniye Metrosu güzergahı

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe bölgelerinden geçen yeni metro hattı ile özellikle ofis fonksiyonlarının yoğun olduğu Altunizade ve Ümraniye bölgesindeki konut talebi artırıyor. 

Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti: Rezerv alan ilan edilmişti, tahliye için 29 gün süre verildi!

Üsküdar Çengelköy’de bulunan 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti başladı. Evlerini tahliye etmek için 29 gün süre tanınan site sakinleri, Bakanlığa çağrıda bulunarak rezerv alan kararının iptal edilmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi'nden büyük fırsat: 16 konut satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ümraniye'de yer alan 16 adet konut için satış ihalesi düzenliyor.

Çekmeköy - Üsküdar - Ümraniye metro hattı imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy - Üsküdar - Ümraniye ilçeleri, Metro Hattı Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı yapılacağını söyledi.

Nevbahar Üsküdar perakende günlerine damga vurdu!

Kalyon Gayrimenkul’un ilk karma projesi olanan Nevbahar Üsküdar ve Nevçarşı, 4-5 Aralık tarihlerinde gerçekleşen Perakende Günleri’ne ev sahipliği yaptı.

Nevbahar Üsküdar güncel fiyat listesi!

Nevbahar Üsküdar güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 169 adet konut bulunuyor.

Üsküdar Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 3. Etap imar planı askıda!

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin (3.Etap ) itiraz 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 2. Etap imar planı askıda!

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin (2. Etap) itiraz 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı...

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 1. Etap imar planı askıda!

Üsküdar İlçesi, Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin (1. Etap) itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 2. etabı açıldı!

Türkiye'de ilk defa sürücüsüz metro olarak faaliyet gösteren Üsküdar-Ümraniye metrosunun 2. etabı olan Çekmeköy hattı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin sürücüsüz metrosu olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın 2. etabını bugün açacak

Üsküdar-Çekmeköy metrosu yarın açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,  Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun 2. etabı 21 Ekim Pazar günü açılacağını duyurdu.

Üsküdar-Ümraniye Metrosu güzergahı Haberi

Üsküdar-Ümraniye Metrosu güzergahı

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe bölgelerinden geçen yeni metro hattının gayrimenkul piyasasını nasıl etkileyeceğini anlattı.

Üsküdar, Fıstıkağacı, Bağlarbaşı, Altunizade, Kısıklı, Bulgurlu, Ümraniye, Çarşı, Yamanevler, Çakmak, Ihlamurkuyu, Altınşehir, İmam Hatip Lisesi, Dudullu, Necip Fazıl, Çekmeköy Sancaktepe istasyonları olmak üzere 16 adet istasyonun bulunduğu Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy - Sancaktepe metro hattının ilk etabı hizmete açılıyor. Açılacak olan ilk etap Üsküdar’dan Yamanevlere kadar olan hattı içeriyor.

Hattın, Üsküdar Marmaray istasyonu ve Altunizade metrobüs istasyonu ile bağlantısının sağlanması ile Anadolu ve Avrupa Yakaları arasındaki ulaşıma da alternatif doğmuş olacak. 2018 yılında diğer etaplarının da faaliyete geçmesi beklenen hat ile Anadolu Yakasında ikamet edenlerin Üsküdar’a ulaşımları sağlanarak Avrupa Yakasına geçişlerinde kolaylık sağlanacak.

Hattın tamamının faaliyete geçmesi ile birlikte Üsküdar Sancaktepe...