24 / 07 / 2024

üsküdar villa projeleri 2014

üsküdar villa projeleri 2014

Cema İnşaat Burhaniye Konakları projesine Mayıs - Haziran aylarında başlıyor. Üsküdar Beylerbeyi'nde yükselecek olan Burhaniye Konakları projesinde konutların 2015 yılı sonunda teslim edilmesi hedefleniyor...

1952 yılında Kadıköy, Beşiktaş ve Üsküdar yolları ihaleye çıkmış!

1952 yılında, belediye İstanbul'da yeni yol projeleri kapsamında Kadıköy, Beşiktaş ve Üsküdar yollarını ihaleye çıkmış.

Üsküdar'daki 200 bin konutun yarısı 2024'te yenilenmiş olacak!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında İstanbul'da çalışmalar hızlandırıldı. İstanbul'un eski yerleşim yerlerinden biri olan Üsküdar'da kentsel dönüşümün radarına girdi. İlçede 10 yılda 30 bin konut yenilendi. 200 bin konutun yarısı ise 2024'te yenilenmiş olacak.

Üsküdar Kız Kulesi Konakları'nda tartışma yaratan villa satışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Can Akın Çağlar, 2018'de Üsküdar Kız Kulesi Konakları’ndaki ipotekli villayı, 2018’de bir bankadan 12 milyon liraya satın almıştı. Villanın değeri şu anda 80 milyon TL.

Üsküdar'da gökdelen yok! Site inşa etmek yasak!

Üsküdar’da 4 yıldan beri belediye başkanlığı yapan Hilmi Türkmen, ilk dönem gerçekleştirdiği projeleri ve yeni dönem için planlarını açıkladı.

Üsküdar'daki 9 dev proje açıldı!

Çavuşdere Belediye Meydanı’nda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve binlerce Üsküdarlı tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak dev projeleri hizmete açtı...

Üsküdar'daki dev projeler yarın açılıyor!

Türkiye’ye örnekle gösterilen projeleri kazandıran Üsküdar'da birbirinden değerli çok sayıda proje hizmete açılacak.

Üsküdar Ömürtepe Evleri'nde icradan satılık 13 villa!

İstanbul İli Üsküdar İlçesi'nde yer alan Ömürtepe Evleri'ndeki 13 villa toplamda 11 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm yok, örnek dönüşüm var!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, bölgedeki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşümü anlattı. Türkmen,

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Üsküdar’da arsa mı, konut mu daha karlı?

Üsküdar'da gayrimenkul yatırımında nelere dikkat etmeliyiz, Üsküdar’ın en değerlenen bölgesi neresi, Üsküdar’da arsa mı konut mu daha karlı; Üsküdar’da kiralık-satılık daire, dükkan veya villa en uygun nasıl temin edebiliriz? Soruların cevabı haberde...

Üsküdar Burhaniye'de 1.9 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Üsküdar Burhaniye'deki tripleks villanın 25/100 hissesini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 1 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri!

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri kişiye özel olarak tasarlanabiliyor. Projede toplam 27 villa,116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans yer alıyor.

Hilmi Türkmen Üsküdar'daki projeleri anlattı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirecekleri ’Kentsel Dönüşüm’, ’Mehmet Çakır Kültür Merkezi’, ’Üsküdar Meydan Düzenlemesi’ devam eden ve yapılacak projelerini anlattı.

üsküdar villa projeleri 2014 Haberi

üsküdar villa projeleri 2014


Cema İnşaat, İstanbul'un Anadolu yakasında Üsküdar ilçesine bağlı Beylerbeyi Burhaniye Mahallesi'nde yeni villa-daire projesi başlayacak. Ruhsat çalışmaları süren Burhaniye Konakları projesine Mayıs - Haziran aylarında başlanılması planlanıyor.


10 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan Burhaniye Konakları projesinde konut teslimlerinin 2015 yılının sonunda yapılması hedefleniyor. Burhaniye Konakları projesinin detayları ilerleyen zamanlarda belli olacak.



Burhaniye Konakları resimleri






Beylerbeyi Burhaniye Konakları iletişim

Tel: 0216 688 2020

Web: http://cemainsaat.com.tr/

Gülcihan...