09 / 05 / 2024

Üsküdar\'da metro inşaatı kazı çalışmaları

Üsküdar\'da metro inşaatı kazı çalışmaları

Üsküdar'da metro inşaatı çalışmaları sırasında bir iş makinasının doğalgaz ana dağıtım borusunu patladı. Çevreye yayılan keskin doğalgaz kokusu genizleri yakarken, İGDAŞ ekiplerinin gaz akışını hemen kesmesi, muhtemel bir faciayı önledi...

Üsküdar'da 6 bloklu sitenin istinat duvarı çöktü! Bina acil boşaltıldı!

Üsküdar'da 6 bloklu bir sitede açık otoparkın istinat duvarı inşaat çalışması nedeniyle çöktü. Sitede bulunan 4 katlı 20 daireli apartman tedbir amaçlı boşaltıldı. 

İstanbul Üsküdar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

İstanbul Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları çeşitleniyor. İlçede dönüşüm başlatılan ve dönüşüm için hazırlık yapılan mahallelerin sayısı artıyor...

Üsküdar-Beykoz Metro hattı projesi rafa kaldırıldı!

Beykozlu vatandaşların uzun zamandır beklediği Üsküdar Beykoz metro hattı için üzen haber geldi. İBB Raylı Sistemler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; proje 2024'ten sonra değerlendirilecek. 

Göztepe-Ümraniye metro inşaatında kaza: 2 yaralı!

Kadıköy Sahrayı Cedid Mahallesi'ndeki Göztepe Ümraniye metro inşaatında vinç halatı boşaldı, aşağıda çalışma yapan iki işçi yaralandı.

Nevbahar Üsküdar’da yüzde 0.74 faizli teslim kampanyası fırsatı!

Kalyon Holding’in ilk markalı konut projesi Nevbahar Üsküdar’da büyük teslim kampanyası başladı. Ocak'ta teslimlere başlanacak projede yüzde 10 peşin, yüzde 20 indirim, yüzde 0.74 vade oranı fırsatı sunuluyor. Daire tesliminden sonra tam 1 yıl boyunca ödemesiz.

Gebze-Darıca Metro inşaatında üzerine demir düşen işçi hayatını kaybetti! 

Kocaeli'de Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatında çalışan bir işçi, vincin taşıdığı demirlerin üzerine düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

İstanbul Üsküdar’da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmek için boşaltılan bina çıkım çalışmaları esnasında çöktü...

İzmir'de metro inşaatında iş kazası: 1 ölü!

İzmir Narlıdere'de metro inşaatında iş kazası sonucu yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Yenibosna'da metro inşaatı bulunan cadde çöktü!

Yenibosna'da yapımı devam metro inşaatının yakınındaki caddede çökme meydana geldi. 

Üsküdar’da konut fiyatında son 1 yıllık artış yüzde 2,80!

Üsküdar’da ortalama konut satış fiyatı 559 bin 590 TL, geri dönüş süresi 28 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 15,55 TL. İlçede 1+1 ile 4+1 konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 262 bin 340 TL  ile 1 milyon 330 bin 335 TL arasında değişiyor...

Çin Şandong'ta metro inşaatında göçük: 5 ölü!

Çin’in kuzeydoğusunda bulunan Şandong eyaletinde bir metro inşaatında oluşan göçükte mahsur kalan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Olay sonucunda ölü sayısı 5'e yükseldi.

Üsküdar'da tarihi sarnıca kepçe!

İstanbul'da, tarihi sarnıçların bulunduğu alanda, alınan karara uyulmayarak denetim olmadan kepçeyle çalışmalara başlandı. Üsküdar'da iki adet tescilli sarnıcın bulunduğu alana iş makineleriyel izinsiz girildi.

Alibeyköy'de metro inşaatında yangın!

İstanbul Alibeyköy'de metro inşaatında işçilerin kaldığı konteynerlerde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Üsküdar\'da metro inşaatı kazı çalışmaları Haberi

Üsküdar\'da metro inşaatı kazı çalışmaları

Üsküdar'da metro inşaatı kazı çalışmalarında bir iş makinasının doğalgaz ana dağıtım borusunu patlatması, korku ve paniğe yol açtı. Altunizade Mahallesi Nuhkuyu ve Gazi caddeleri kesişiminde bir firmanın yaptığı altyapı çalışması, doğalgaz ana dağıtım hattına zarar verdi. 

Patlamanın ardından çevreye büyük bir gürültüyle doğalgaz yayılırken, o sırada yoldan geçmekte olan vatandaşlar, koşarak bölgeden uzaklaştı.

MASKE TAKTILAR 


Durumun 187 Doğalgaz Acil Hatta'na bildirilmesi üzerine bölgeye İGDAŞ ekipleri sevk edildi. Ekipler gazı keserken, itfaiye de çevrede önlem aldı. Polis ekipleri de bölgede geniş güvenlik önlemi alarak, caddeyi trafiğe kapattı. Bu arada, bazı kişilerin gazdan etkilenmemek için gaz maskesi taktığı görüldü. 


TEHLİKE ATLATILDI


İGDAŞ'tan yapılan açıklamada, eldplerin derhal olaya müdahale ettiği belirtilerek. "Zarar verilen doğalgaz dağıtım hattının ana hat olması dolayısıyla yüksek basınçlı gaz çıkışı söz konusu olmuştur....