04 / 05 / 2024

Üsküdarda villa inşaatında kaza

Üsküdarda villa inşaatında kaza

Türkiye'de ölümlü iş kazaları en çok maden ve inşaat sektörlerinde oluyor. Son acı olay Üsküdar Küplüce'de bir villa inşaatında yaşandı. 2 metre yüksekten düşen kayanın altında kalan Başar Mustafa Keleş öldü.

Antalya Üçağız Yarımadası'ndaki villa inşaatına tepki!

Antalya'nın Demre ilçesindeki doğa harikası Üçağız Yarımadası'nda, bir İngiliz vatandaş yaklaşık 10 yıl önce satın aldığı kaçak yapıyı yıkıp, İmar Barışı'ndan yararlanarak, yerine villa inşa etti. Bölgede oturanlar, villa inşaatını; CİMER'e, kaymakamlığa ve belediyeye şikayet etti.

Emaar AVM inşaatında çalışan işçiler evlerine gönderildi!

Üsküdar Emaar AVM inşaatında çalışan işçiler, koronavirüs salgını nedeniyle riskli ortamlarda çalıştıkları belirterek işçiler firmasına başvurdu. Patron, işçilerin özel araçlarla memleketlerine gönderilmesi ve ücretlerinin ödenmesini kabul etti…

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatında yıkım!

Muğla Bodrum'da, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu, imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi sürüyor.

Bodrum'da imara aykırı olan rezidans ve villa inşaatında yıkım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemeler yaptığı rezidans ve villa inşaatının asansör kulesi ve geçiş koridorunda yıkım işlemi başlatıldı

Karadeniz´in cenneti Taflan Koyu'nda villa inşaatı tepkisi!

Karadeniz´in en güzel koylarından biri olan ve yaz aylarında tatilcilerle dolan Taflan Koyu'nda, Gemilik Burnu'nun üzerine yapılan villa inşaatı tepkilere neden oldu. Yapının yıkılması için karar çıktı ancak villanın sahibi yürütmeyi durdurma kararı aldırdı.

Villa inşaat maliyeti 2019!

2019 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedellerine göre villa inşaat kaça mal olacak? İşte villa inşaat maliyeti 2019..

Villa inşaat maliyeti 2018!

2018 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belli oldu. Peki, 2018'de villa inşa etmek kaça mal olacak? Villa inşaat maliyeti 2018 ne kadar?

Villa inşaat maliyeti 2017!

Villalar kent içinde ya da dışında yer alan, bahçeli, havuzlu, bir ya da birden fazla kata sahip konutlar oluyor. Peki, villa inşaat maliyeti 2017 ne kadar?

Çamlıca Camii inşaatında eylem yapılıyor!

Üsküdar’da yapımı devam eden Çamlıca Camii inşaatında işten çıkarıldıklarını öne süren yaklaşık 30 kişi eylem yapıyor. İtfaiye ekiplerinin de hazır bulunduğu camide işçilerin ikna çalışmaları sürüyor.

Üsküdar metro inşaatında yüksekten düşen işçi öldü!

Üsküdar- Çekmeköy-Ümraniye metro inşaatının Bağlarbaşı istasyonu şantiyesinde çalışan Salih Minur (40), dengesini kaybederek beton zemine düşerek hayatını kaybetti. Minur'un cesedi, vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Sağlık hizmetleri açısından ilçe ve bölge adına büyük önem arz eden ve bu doğrultuda yürütülen çalışmalar, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde şekillendiriliyor.

Çanakkale Kepez İHL inşaatında son durum!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Kepez’de yapımı süren İmam Hatip Lisesi ve öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, inşaatı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Ankara Pursaklar'da kreş inşaatında dış cephe tamamlandı!

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe merkezinde yapımına başladığı kreş inşaatında ciddi mesafe katedildi. Üç kat olarak inşa edilen sosyal tesisin dış cephe duvar örmeleri de tamamlandı.

Üsküdarda villa inşaatında kaza Haberi

Üsküdarda villa inşaatında kaza

Türkiye'de ölümlü iş kazaları en çok maden ve inşaat sektörlerinde oluyor.  Son acı olay Üsküdar Küplüce'de bir villa inşaatında yaşandı.  İşçilerden Başar Mustafa Keleş (22) iş makinesiyle 2 metre derinlikte kaza yapıyordu. 2 metre yüksekten düşen kayanın altında kalan Başar Mustafa Keleş...