29 / 04 / 2024

üsküdardaki arsaların fiyatları

üsküdardaki arsaların fiyatları

Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar`ı cazibe merkezi yaptı.Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut. Çamlıca civarındaki arsa fiyatları yüzde 300-500 civarında arttı" dedi.

Bursa’da imarlı 24 arsa satılacak! Arsaların fiyatları belli oldu!

Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan tam 24 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların depolama alanı olarak kullanıldığı ve 24 Kasım’da kapalı teklif usulüyle satılacağı öğrenildi.

Kartepe'de 2 adet arsa satılıyor! Konut ve ticaret imarlı arsaların ihalesi 26 Ekim'de! 

Kocaeli Kartepe Belediyesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Uzuntarla Mahallesinde yer alan 2 adet ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Kartepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

Şanlıurfa'da 8 adet konut imarlı arsa satılıyor! 400 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

Şanlıurfa ili Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 8 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Halfeti'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İstanbul ve Ankara'da ticarethane ve konut imarlı arsalar satılıyor! Bu fırsatı kaçırmayın! 

Vilayetler Birliği Başkanlığı, İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Ankara'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Şimdi bakın! 

Metaverse çılgınlığı bitmiyor: Arsa fiyatları gerçek konut fiyatlarını aştı!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in açıklamalarının ardından gündem olan ve internetin yeni dönemi şeklinde belirtilen 'Metaverse' evreninde arsa fiyatları tavan yaptı. Arsaların fiyatları gerçek konut fiyatlarını aşarken, satışlara ek olarak kiralamalarda başladı...

8 Temmuz altın fiyatları ne kadar?

Haftanın dördüncü işlem gününde altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları bugün değer kazanarak artış gösterdi. Gram altın bugün 503,33 liradan işlem görürken çeyrek altın ise 821,67 liradan işlem görüyor.

7 Temmuz altın fiyatları!

Altın fiyatları, altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz haftalardan itibaren devam eden düşüş yerini yükselişe bıraktı. Altın fiyatlarında bugün yukarı yönlü bir hareketlilik yaşanıyor.

6 Temmuz 2021 altın fiyatları!

Yeni haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatları ons altındaki yükselişe paralel olarak güne yükselişle başladı. Gram altın bugün kritik seviyeyi aşarak 500 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen altın fiyatları yeni haftaya, geçen haftaki kapanışa göre yatay başladı. Gram altın bugün 499 liradan satışa sunuluyor.

1 Temmuz 2021 altın fiyatları!

Yatırımcılar tarafından altın fiyatları merak ediliyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalıçarşı altın fiyatları yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da en düşük gram altın 496 lira, en yüksek cumhuriyet altını 3.329 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 

Altın almak isteyen vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından altın fiyatları sabahın erken saatlerinden itibaren takip edilmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda kritik seviye olan 500 lirayı gören gram altın düşüş eğilimine devam ediyor. Gram altın bugün 490 liradan işlem görüyor.

Son dakika haberi! Altın fiyatları düşüşe geçti!

Alın fiyatları son dönemdeki yükselişi ile dikkatleri üzerine çekerek yatırımcılar ve yatırım yapmayı düşünenler tarafından sıkı takip ediliyor...

üsküdardaki arsaların fiyatları Haberi

üsküdardaki arsaların fiyatları

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut. Raylı sistemler ve Çamlıca Cami Üsküdar'daki emlak fiyatlarını artırdı. Çamlıca civarındaki arsa fiyatları yüzde 300-500 civarında arttı" dedi.


Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yeni dönemde Üsküdar'da hayata geçirilecek projelerden bahsetti.


Üsküdar kentsel dönüşüm, üsküdar metro, üsküdar kentsel dönüşüm projeleri, üsküdar arsa fiyatları, üsküdar konut fiyatları 2016 yılından itibaren Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hızlı gelişmelerin yaşanacağını ve ilçenin cazibesinin daha da artacağını kaydederek, "Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu 2016 yılının son çeyreğinde eylül-ekim gibi hizmete açılacak" dedi.


Üsküdar'daki devam eden yatırımlar, kentsel dönüşüm ve geleceğe ilişkin projeler hakkında değerlendirmelerde bulunan Türkmen, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun gelecek yılın son çeyreğinde eylül-ekim ayı gibi hizmete açılacağını söyledi.


Şu anda çalışmaların yoğun bir şeklide devam ettiğini,...