25 / 07 / 2024

üsküp beykoz belediyesi ziyareti

üsküp beykoz belediyesi ziyareti

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, kardeş şehirlerinden 23 Nisan kutlamaları için gelen çocukları ve temsilcileri makamında ağırladı. Temsilciler, düzenlenen organizasyondan duydukları memnuniyeti belirterek daha sık buluşma arzularını iletti...

Çeşme'de 300 milyon TL'lik dev arsa! İzmir Çeşme ve Kırklareli Üsküp'te 9 adet arsa satılıyor!

Belediyeler,  İzmir Çeşme ve Kırklareli Üsküp'teki 9 adet arsayı satıyor. Peki İzmir ile Kırklareli'ndeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

1947 yılında Üsküdar- Beykoz yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1947 yılında Üsküdar Beykoz büyük asfalt sahil yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış. 

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Bahaş Harmony Üsküp geliyor! 2024'te teslim! 

Bahaş Holding, Üsküp’ün ilk ve tek lüks villa projesi için düğmeye bastı. Bahaş Harmony Üsküp'te 3+1 ikiz villalar bulunuyor. İşte Bahaş Harmony Üsküp ile ilgili merak edilenler...

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

Beykoz Belediyesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz'da yer alan arsanın ihalesi ne zaman? 

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul Beykoz Belediyesi'nin Tokatköy mahallesinde bölgesinde başlatılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde yeni bir gelişme yaşandı. Vatandaşların 15 gün içinde evlerini boşaltıp teslim etmesi gerekiyor.

Limak'tan Üsküp'e karma proje!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te Diamond of Skopje projesine başlıyor. Otel, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşacak karma projenin inşaatında 110 kişiye istihdam sağlanacak.

Üsküdar-Beykoz Metro hattı projesi rafa kaldırıldı!

Beykozlu vatandaşların uzun zamandır beklediği Üsküdar Beykoz metro hattı için üzen haber geldi. İBB Raylı Sistemler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; proje 2024'ten sonra değerlendirilecek. 

Limak dokuzuncu otelini Üsküp'te açıyor!

Limak Şirketler Grubu Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni otel projesini hayata geçiriyor. 

TOKİ Üsküp alt gelir 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Üsküp alt gelir 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 12 adet 2 oda 1 salon konuta yer veriliyor.

TOKİ Kırklareli Üsküp alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Üsküp alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

üsküp beykoz belediyesi ziyareti Haberi

üsküp beykoz belediyesi ziyareti


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, kardeş şehirlerinden 23 Nisan kutlamaları için gelen çocukları ve temsilcileri makamında ağırladı.


Beykoz Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Bosna Hersek’in Srebrenitsa, Makedonya’nın Üsküp ve KKTC’nin İskele şehirlerinden gelen misafirler, Beykoz’da olmaktan duydukları mutluluğu Başkan Çelikbilek’e iletme imkânı buldular.


Beykoz’da her zaman kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini belirten temsilciler, düzenlenen organizasyondan duydukları memnuniyeti belirterek daha sık bir araya gelme arzusunda olduklarını ilettiler.


Temsilcilerden sonra söz alan Başkan Yücel Çelikbilek “Sizleri ağırlamaktan, aramızda görmekten ötürü çok mutluyuz onur duyuyoruz. Bütün arzumuz kardeş şehirlerimizin barış içinde, huzur içinde olmalarıdır. Bizler o oralarda kendi evimizdeki gibi rahatız. Sizleri ayrı bir gözle bakıyoruz. Bir aile gibi, bir kardeş gibi görüyoruz. Bunları bilmenizi istiyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.


Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafları çekildi ve karşılıklı hediyeler...