14 / 05 / 2024

üsküp türk çarşısı onarım

üsküp türk çarşısı onarım

Makedonya Kültür Bakanı Milevska, Türk Çarşısı'nı ziyaret ederek restorasyon çalışmalarını inceledi...

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik K 3300 Mini Telve Türk Kahve Makinesi fiyatı ne kadar, en uygun nerede? 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Türk kahvesi geleneğini yenilikçi bir anlayışla mutfaklara taşıyan Arçelik K 3300 Mini Telve, kısa sürede tadı köpüğü yerinde bir lezzet sunar. Peki, Arçelik K 3300 Mini Telve kaç fincan? Siyah Mini Telve kaç TL? İşte detaylar...

TİSK ve TÜRK-İŞ'ten flaş asgari ücret açıklaması

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında ikinci toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası TİSK ve TÜRK-İŞ'ten flaş asgari ücret açıklaması geldi.

Türk zırhlısı Yörük 4x4 direksiyonu kırdı!

Türk savunma sanayisinin dört ülkeye ihracat başarısı elde eden zırhlı aracı Yörük, ilk kez sergilenmiş olan sağdan direksiyonlu versiyonu ile birlikte yeni ihracata hazırlanıyor. İşte detaylar…

Alman kalitesiyle Türk Kahvesi Fakir’de! Hem de bol köpüklü İşte 28 Eylül 2022 Fakir fiyat listesi!

Ben adını söyleyemediğim kahveyi içmem, Türk kahevesinden başkasını ağızıma sürmem diyenler bu haber tam size göre. Alman küçük ev aletleri üreticisi Fakir’de hem hızlı hem bol köpüklü kahve makinesi çeşitleri indirimli fiyatlarla sizi bekliyor. İşte fakir fiyatları.

Arzum’dan elektrikli süpürge alana Türk Kahve makinesi hediye? İşte Arzum’un 8 Eylül 2022 elektrikli süpürge fiyatları!

Küçük ev aletlerinin gözde markası Arzum elektrik süpürgesi alan müşterilerine Türk Kahve makinesi hediye ediyor. İşte Arzum"un 8 Eylül 2022 fiyatları

Arçelik kapsüllü Türk kahvesi makineleri ne kadar? Arçelik 2 Eylül 2022 listesi

Bol köpüklü bir Türk kahvesi pişirmek için tek ihtiyacınız Arçelik Türk kahvesi makineleri! Peki Arçelik türk kahvesi makineleri ne kadar? Arçelik 2 Eylül 2022 fiyat listesi…

Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinde büyük Temmuz fırsatı! İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinde büyük Temmuz fırsatını başlattı. Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinin fiyatları görenlerin yüzünü güldürüyor. Peki Hatır Hüp Türk kahve makinesi fiyatları kaç lira? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi fiyatlarında fırsat! Dünyada ilk ve tek! 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi, közde türk kahvesi, sütlü türk kahvesi, sütlü sıcak çikolata ve sütlü kahve olmak üzere 4 farklı çeşit kahve yapabiliyor. Peki Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi kaç lira? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Elindeki doları satıp Türk lirası yaparak faize koyanlar dikkat! Artık sona erdi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Türk lirası cinsi zorunlu karşılıklara uyguladığı faiz oranını sıfıra çekerken gerçek kişilerde dövizden dönüşüme uyguladığı ilave faiz ödemesini de sonlandırdı.

Koronavirüs Türk çimento sektörünü nasıl etkiledi?

Deloitte Türkiye işbirliğinde “Yeni Koronavirüsün Türk Çimento Sektörüne Etkileri Raporu” hazırlandı. Rapor göre, sektörle ilgili yol haritası hazırlanacak. Sektör temsilcileri, ''2020 yılı bizim için asla kayıp bir yıl olmayacak'' diyor. 

Makedonya’da kalan 26 Türk inşaat işçisi yardım istedi!

Makedonya'nın Üsküp kentindeki bir inşaat şantiyesinde görev yapan 26 Türk işçisi koronavirüsü nedeniyle ülkeden çıkamadıklarını ve şantiyede kötü şartlar altında kaldıklarını söyleyerek yetkililerden yardım istedi…

üsküp türk çarşısı onarım Haberi

üsküp türk çarşısı onarım


Makedonya Kültür Bakanı Elizabeta Kançeska Milevska, başkent Üsküp'teki tarihi Türk Çarşısı'nı ziyaret ederek, yenileme çalışmaları hakkında bilgi aldı. 


Başkentteki tarihi çarşının ana caddesi "Bitpazarska Caddesi" üzerinde bulunan ve dış cephe yenileme çalışması biten bir dükkana giren Milevska, bakanlık olarak Türk Çarşısı'ndaki eski binaların yenilenmesiyle ilgili yürüttükleri çalışmaları anlattı. 


Hükümetin seçim programı çerçevesinde vadettiği projenin bir bölümünün tamamlanmasının ardından çarşıyı ziyaret ettiklerini belirten Milevska, ülke genelindeki tüm tarihi binaları restore etmek istediklerini söyledi. "Bu benim için büyük bir gurur kaynağı" diyen Milevska, ülke kültür mirası için önemli olan tarihi binaların yenilenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. 


Bu projeyle tarihi binalara eski mimari güzelliklerini kazandırdıklarını ifade eden Milevska, Türk Çarşısı'nda önümüzdeki yıl da restorasyon çalışmaları yapılacağını belirtti. 


Bakan Milevska, bu tür çalışmalarla, geleneksel sanatları yeniden...