06 / 05 / 2024

Usta Dönerci şube sayısı

Usta Dönerci şube sayısı

Usta Dönerci yurt dışına açılacak. Türkiye’de 50 restoranı bulunan Usta Dönerci’yi Çin’e götürmek istediklerini belirten Dikici “Grubun en hızlı büyüyen markası Usta Dönerci olacak” dedi.,Yıl sonunda 100 mağazaya ulaşmayı planlıyor.

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı 240 Şube Müdürü Alacak: Başvuru Şartları Nelerdir?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 240 şube müdürü alınacağı duyurusu yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında mevcut boş pozisyonları doldurmak amacıyla, görevde yükselme sınavı sonuçlarına göre 240 adet şube müdürü alımı yapacak. İşte bu duyuru hakkındaki önemli detaylar...

Adobe ve Samsung iş birliği! Görüntü düzenlemelerine usta el dokunuşu geliyor

Samsung Galaxy S23 serisinin görüntü düzenlemelerine usta el dokunuşu geliyor. Dünyaca meşhur Adobe firması ile Samsung Galaxy S23 serisine entegrasyonu için anlaşma sağlandı

Emlak Katılım, müşterilerini ortaklaşa konut sahibi yapacak finansman yöntemiyle buluşturuyor!

Son dönemlerdeki şube yatırımlarıyla sık sık gündeme gelen Emlak Katılım, müşterilerini ortaklaşa konut sahibi yapacak finansman yöntemiyle buluşturuyor...

Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı!

Küçükçekmece Cennet’te cadde restoranı olarak kapılarını açan yeni restoranıyla Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı.

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Alişan Nişantaşı’ndaki dükkanını kapattı!

Alişan babası için Nişantaşı’nda açtığı dönerci dükkanını, mal sahibinin kiraya ekstra zam yapmak istemesinin ardından kapattı.

Döner zincirleri 2020'de 251 şube açacak!

Döner, Türkiye'deki yemek pazarının yaklaşık yüzde 60'ını oluşturuyor. 2008 yılı öncesi sadece yüzde 5'lerde olan fabrika döneri tüketim oranı hızla artarak bugün yüzde 40'lara ulaştı. Araştırmalara göre döner markaları 2020 yılı sonuna kadar 251 şube açacak...

Ekrem Coşkun Döner 2020'ye kadar 90 şube'ye ulaşacak!

Ekrem Coşkun Döner, İstanbul'da şube açılışlarına hızlı başlamış, şimdiden 25 şubeye ulaşmış. Yılbaşına kadar açılacak yeni şube sayısı Türkiye genelinde 90'a yakın olacakmış...

Hasan Tahsin Usta’ya Kentsel Dönüşümde Proje Özel Ödülü!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında ülke çapında örnek gösterilen projelere imza atan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kentsel Dönüşüm kategorisinde Proje Özel Ödülü’nü aldı.

D-Expert yıl sonuna kadar 15 şube açacak!

Türkiye'de 2013 yılında Doğuş Holding ile ortaklaşa kurduğu D-Expert'i büyütmeye hazırlanıyor. D-Expert yıl sonuna kadar 15 şube açacak..

Hospitadent her yıl 10 şube açmayı hedefliyor!

Halen 10 şubesi bulunan diş kliniği zinciri Hospitadent, artık daha hızlı büyümeyi hedefliyor. Şirket, bu yıl üçü yurtiçinde biri de yurtdışında dört şube açacak. Önümüzdeki yıllarda ise franchise verilerek her yıl 10 şube açılması hedefleniyor.

Hasan Tahsin Usta: Dönüşümle önümüzdeki 100 yılı planlıyoruz!

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin 7 dev kentsel dönüşüm projesi, 2. Emlak Zirvesi´nde tanıtıldı. Uluslararası zirvede Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümün öncü ilçesindeki çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Usta Dönerci şube sayısı Haberi

Usta Dönerci şube sayısı


Burger King, Sbarro, Arbys, Popeyes gibi dünyaca ünlü fast food zincirlerinin Türkiye distribitörü TAB Gıda, döner işine de girdi. Bugün 50 Usta Dönerci restoranıyla hizmet veren TAB Gıda, yıl sonunda 100 mağazaya ulaşmayı planlıyor. TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici, Usta Dönerci’de asıl hedeflerinin yurt dışı olduğunu belirterek “Çin pazarına girmeyi planlıyoruz. Orada potansiyel çok yüksek. Ardından Usta Dönerci’yi dünyaya yayacağız” dedi. Dikici ayrıca 2016 yılında grubun toplamda 150 mağaza açacağını belirterek 3 bin kişiye de istihdam sağlanacağını söyledi.




- TAB Gıda nasıl kuruldu?


TAB Gıda 1995 yılında kuruldu. Ben o sıralar Ata İnşaat’taydım. Atatürk Barajını yapan grup. Onların çocukları kuruyorlar. İkinci nesil. Aslında kökeni inşaat şirketi. İlk olarak Burger King’in mastar franchise’ı oluyor. Ben o sıralar gruptayım ama bu işle...