15 / 05 / 2024

Üstüniş makina

Üstüniş makina

Üstün İş Makina Çerkezköy ve Çorlu bölgesinde yeni bir fabrika açmanın hazırlığına başladı...

YDA Group’a Devlet Onur Madalyası-Dostluk Nişanı!

Kazakistan’da başarılı projeler hayata geçiren YDA Group’a ülkenin sosyo ekonomik kalkınmasına üstün katkılarından dolayı "Devlet Onur Madalyası-Dostluk Nişanı" ödülü verildi.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik kısmı tamamlandı!

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik bölümü tamamlandı. Otoyolda bugüne kadar 4 viyadük, 21 köprü, 22 üst geçit, 110 alt geçit, 593 menfez hayata geçirildi.

Niğde'deki vergi dairesinde rüşvet operasyonu!

Niğde'de bir vergi dairesinde bir kişiden 500 TL rüşvet aldığı iddia edilen memur M.Ç.’yi suçüstü yakalanıp gözaltına alındı.

Ai Weiwei’nin Pekin'deki stüdyosu yıkıldı!

Çin Halk Cumhuriyeti’ni 2015 yılında terk eden sanatçı Ai Weiwei'nin Pekin'de bulunan stüdyosu yıkıldı.

Niğde'de üst ve alt geçitleri nereye yapılacak?

Niğde'de 2017 yılında inşasına başlanacak olan üst ve alt geçit yerlerine ilişkin CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı..

Meclis, Alsancak Stadı için olağanüstü toplanacak!

Alsancak Stadı'nın yapımına olanak sağlayacak 1/1000 ölçekli imar planlarını karara bağlamak için Büyüşehir Belediye Meclisi'ni 31 Ekim Pazartesi günü olağanüstü toplantıya çağırdı.

Niğde'nin 5 ulaşım projesi mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'deki bazı ulaşım projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer önergesinde "Bor-Kemerhisar arasında demiryolu araç üst geçidi yapılması düşünülmekte midir?" diye sordu..

Binali Yıldırım Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı ödülünü aldı!

AK Parti İzmir adayı Binali Yıldırım'a, bakanlığında katkı sağladığı Demir İpek Yolu Projesi'nden dolayı 'üstün hizmet nişanı' verildi.

Binali Yıldırım'a Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı verildi!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, Binali Yıldırım'a Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yaptığı dönemde Demir İpek Yolu Projesi'ne desteği dolayısıyla "Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı" verdi.

Niğde'de yıkılan üst geçit yerine alt geçit yapılacak!

Niğde'de istasyon caddesini İlhanlı Mahallesini bağlayan, her gün binlerce insanın kullandığı eski üst geçit yıkıldı. Daha önceden engelli vatandaşlarında geçiş yapamadığı üst geçit greyderlerle yıkılarak yerine alt geçit yapılacak.

Hamit Nişancı mülk satışlarına neden tepki gösterdi?

Seferihisar Belediye Başkanı Soyer'in bedeli 300 milyon lirayı bulduğu ileri sürülen mülklerin satışı için belediye meclisini olağanüstü toplayıp yetki almasına eski başkan Nişancı sert çıktı.

Niğde Tren Garı'na yaya alt geçidi inşa ediliyor!

Niğde Tren Garı Müdürlüğünde bulunan üst geçit yıkıldı, yerine tren yolu yaya alt geçidi inşaatı başladı. Tren yolu yaya alt geçidinin kısa bir süre içerisinde yapımına başlanarak tamamlanması ve vatandaşların kullanımına sunulması hedefleniyor.

St. Regis İstanbul lüks konaklama ayrıcalığıyla Nişantaşı'nda açıldı!

Starwood Hotels & Resorts ve Demsa Group ortaklığı ile açılan St. Regis İstanbul, lüks konaklama anlayışına farklı bir boyut getiren ayrıcalıklarıyla konuklarına "beklentinin ötesinde" bir deneyim yaşatıyor.

Üstüniş makina Haberi

Üstüniş makina
Plastik geri dönüşüm fabrikaları için makine üretimi faaliyetlerini sürdüren Üstün İş Makina, 5 milyon Euro'ya mal olacak yeni tesis yatırımına hazırlanıyor. Şirketin yeni fabrikası bu yıl içinde devreye...