06 / 05 / 2024

Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat iletişim

Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat iletişim

Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Bioteksan Biyolojik Ürünler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bioteksan Biyolojik Ürünler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tezölmez ve Sencer Hande Tezölmez ortaklığında kuruldu.

Nova Platform Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Platform Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mat tarafından kuruldu.

Araba almak isteyenlere müjde üstüne müjde! Sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı!

Sıfır otomobil piyasasının en büyük sorunu olan stok durumu, artık ortadan kalktı. Ticaret Bakanlığı'nın devreye girmesi ile sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı. Ayrıca üstüne indirim ve kampanyalar yapıldı.

Sıcak havaların kurtarıcısı klimalar; İşte Beko klima özellikleri ve fiyat listesi

Havaların ısınmasıyla birlikte klima modelleri ve fiyatları araştırılmaya başlandı. Beko üstün performanslı ve uygun fiyatlı klima modelleriyle dikkat çekiyor. İşte Beko klima özellikleri ve fiyatları...

Sıcaklar bastırmadan klimanızı seçin! İşte Arçelik klimalar ve 13 Haziran 2023 fiyat listesi…

Bunaltıcı yaz sıcaklarında kurtarıcı olan Arçelik klimalar, yenilikçi tasarımı, enerji verimliliği, üstün performansı ve kullanıcı dostu özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Arçelik klima fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Uygun fiyatlı teknolojik ürünler BİM ve ŞOK'ta! Airfryer'dan akıllı telefona yok yok! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

BİM ve ŞOK, 17-18 Şubat tarihlerinde satışa çıkarılan teknoloji ürünleri kataloğunu paylaştı. Cep telefonlarından kişisel bilgisayarlara kadar pek çok ürün var.

Samsung ve Huawei işbirliği! 180'e varan 5G patentini Huawei'ye devrediyor!

Geçtiğimiz günler, Samsung ve Huawei'nin beraber çalıştığına dair farklı raporlar geldi. belge, Huawei'nin Samsung ve Oppo gibi bazı  firmalara  5G ve 5G olmayan bazı patentlerini kullanma hakkı verdiğini iddia ediyor. 

21 Aralık 2022 altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları

14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları 21 Aralık günü sorgulanıyor. Son zamanlarda altın fiyatlarında artış yaşandı. Bir süredir 1000 TL altında seyreden gram altın, yeniden 1000 TL seviyesinin üstüne çıktı ve rekor seviyeye ulaştı. Peki 14, 18, 22 ayar altın bilezik ne kadar?

Ugd İnşaat Demir Çelik Kimyasal Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ugd İnşaat Demir Çelik Kimyasal Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Gündoğdu tarafından kuruldu.

Hotiç’ten sezon sonu indirimi! Hangi ürünler ne kadar indirime girdi? 18 Eylül 2022 Hotiç fiyat listesi

Tarzı, kalitesi ve şık tasarımlarıyla yıllardır özellikle kadınların vazgeçilmez adresi olan Hotiç sezon sonu indirimine girdi. Peki hangi ürünler indirimde ve indirim oranları. İşte detaylar...

İlginç ürün isimleriyle hepimizin tanıdığı İKEA’da yeni hangi ürünler var? 8 Eylül 2022 İKEA fiyat listesi..

Hepimizin showroomlarında gezmeyi çok sevdiğimiz İKEA’da yeni hangi ürünler var? İkea her daim çok fonksiyonel ürünler tasarlayan ve  herkes tarafından çok sevilen İsveç menşeili ev yaşam markasıdır. Peki, İkea’da yeni ürünler neler? İşte 8 Eylül 2022 İkea fiyat listesi..

Mini Clubman fiyatları kaç lira? Olağanüstü donanımlı ve çok yönlü! İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

En çok tercih edilen otomobillerden biri olan Mini Cooper Clubman Temmuz ayı fiyatları merakla araştırılıyor. Peki olağanüstü donanımlı ve çok yönlü olan Mini Clubman fiyatları kaç lira? İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Lüks otomobil sevenler! Bu araba tam size göre: BMW Z4 Roadster! BMW Z4 Roadster 21 Haziran 2022 fiyat listesi!

BMW ailesinin en çok beğenilen otomobili Z4 Roadster'ın mayıs ayına yönelik güncel fiyat listesi belli oldu. Üstü açık ve sportif özellikleri ile keyfine düşkünler için üretildi. Peki BMW Z4 Roadster ne kadar? BMW Z4 Roadster kaç para? İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi.

Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat iletişim Haberi

Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat iletişim

Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi konusu:
-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir...