21 / 05 / 2024

Üşüyorum Yardım Edin kampanyası

Üşüyorum Yardım Edin kampanyası

Esenler Belediyesi, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve İstanbul'daki AK Partili ilçe belediyelerinin işbirliği ile Suriyeliler için başlatılan "Üşüyorum Yardım Edin!" Kampanyası'na 4 TIR dolusu yardım ile destek verdi.

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı kaç TL yatacak? Yeni rakamlar belli oldu! Hemen kontrol edin!

Binlerce kişinin faydalandığı 65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı ödemelerinin kaç TL olduğu merak ediliyor. İşte son dakika 65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı... 

Bakan müjdeyi verdi! Evde bakım yardımı maaşları yatmaya başladı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan evde bakım yardımı maaşları ile ilgili açıklama geldi. Bakıma ihtiyacı olan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2,8 milyar lira Evde Bakım Yardımı ödemeleri yapıldı.

Bakandan müjde: Hesaplara 5 bin 97 TL yattı! Evde bakım yardımı alanlar şimdi kontrol edin!

Evde bakım yardımı alanlara Bakan Göktaş'tan son dakika müjdesi geldi. Bakan Göktaş 2,8 milyar liralık evde bakım ödemelerinin hesaplara yattığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Sosyal yardım ödemeleri hesaplara yatıyor! Herkes PTT hesaplarını kontrol etsin!

Sosyal yardım ödemeleri, PTT hesabı olan vatandaşların hesaplarına yatırılıyor. Bu ödemeler, maddi durumu yetersiz olan vatandaşların desteklenmesi amacıyla yapılıyor. Sizde, PTT hesabınız varsa hemen kontrol edin...

Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar kontrol edin! Başvuran 3 bin 38 TL alıyor! SED yardımına yeni zam geldi mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, devlet tarafından yoksul ailelere çocuklarının masraflarını karşılamak amacıyla SED yardımı yapılıyor. Peki SED yardımına Mart zammı geldi mi?

Aile Bakanlığı'ndan destek alanlar hemen kontrol edin! SED yardımı zamlandı mı? Başvurana tam bu kadar yatıyor! 

SED yardımı, devlet tarafından yoksul ailelere çocuklarının masraflarını karşılamak amacıyla veriliyor. Peki SED yardımına Mart zammı geldi mi?

Hesabınızı kontrol edin! 3 bin TL yatmış olabilir! 2023 yardım ödemeleri...

"SED yardım ödemeleri ne zaman yatacak?" sorusunun cevabı sorgulanan konular arasında yer alıyor. İhtiyaç sahibi ailelerin çocukları için her ay ödenen SED yardım memur maaş zammı ile birlikte artış gösterdi. Peki, SED yardım ödemeleri ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Beyoğlu'nun Sosyal Market'i Suriyelilerin hizmetinde!

“Üşüyorum, Yardım Edin” sloganıyla Suriyeli mülteciler için başlattığı yardım kampanyası çerçevesinde Beyoğlu Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi aileler için Kasımpaşa’da kurduğu “Sosyal Market” Suriyeli mülteciler için de Şanlıurfa’da hizmet verecek.

Esenler Belediyesi'nden Suriyeliler'e 4 TIR yardım!

Esenler Belediyesi, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve İstanbul'daki AK Partili ilçe belediyelerinin işbirliği ile Suriyeliler için başlatılan "Üşüyorum Yardım Edin!" Kampanyası'na 4 TIR dolusu yardım ile destek verdi.

Pendik Belediyesi'nin Suriyeliler'e yardım TIR'ları bugün yola çıkıyor!

Suriyeli sığınmacılar için İstanbul genelinde başlatılan “Üşüyorum, Yardım Edin” kampanyasına katılan Pendik Belediyesi, soğuk kış günlerinde onları ısıtacak 3 TIR dolusu yardım malzemesi gönderiyor. Peki TIR'larda neler var? İşte listesi...

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında konutu ya da iş yeri yıkılan kimselere yer tahsisi ya da kira yardımı yapılıyor. Ağustos ayında kira bedelinde artış yapıldı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında konutu ya da iş yeri yıkılan kimselere kira yardımı yapılıyor. Kira yardımı miktarı, bölgeye göre değişiyor. Peki, İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliğine göre hak sahiplerine kira yardımı yapılıyor. Peki Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? İşte yanıtı..

Üşüyorum Yardım Edin kampanyası Haberi

Üşüyorum Yardım Edin kampanyası

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ile İstanbul'daki AK Partili ilçe belediyelerinin işbirliği ile Suriyeliler için başlatılan "Üşüyorum Yardım Edin!" Kampanyası'nda toplanan yardımlar, düzenlenen törenle Şanlıurfa'daki mülteci kampına gönderildi. Maltepe Meydanı'nda gerçekleştirilen törene; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ak Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran ve diğer ilçe belediye başkanları ile Ak Parti İlçe Başkanları katıldı.


Topbaş şoför koltuğuna oturdu


İl Başkanı Aziz Babuşçu'nun konuşmasıyla başlayan program, Meydan'dan hareket eden tırların uğurlanmasıyla sona erdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bir tırın şoför koltuğuna oturarak tırı sürdü. Topbaş'ın yanına Başkan Babuşçu da oturarak, katılımcılara el salladı.


Esenler'den Suriyeli sığınmacılara 4 TIR yardım!

"Üşüyorum Yardım Edin!" Kampanyası kapsamında Esenler Belediyesi ve...