02 / 05 / 2024

Uswitch.com finans sitesi

Uswitch.com finans sitesi

İngiltere'de 10 milyon kişinin büyük bir mali kriz yaşadığı, bu kişilerin mortgage ödemeleriyle başa çıkamaz duruma geldikleri ve "borcun kara deliğine düştükleri" belirtildi.

Akçansa'nın web sitesine Stevie Ödülleri!

Betondafarkindalik.com web sitesi, dünyanın en prestijli yarışmaları arasında gösterilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, Yapı&Malzeme kategorisinde ödüle layık görüldü.

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı!

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı. Yılmaz İnşaat imzası ile Galatasaray Riva arsası üzerinde yükselen projede satışlar başladı. 

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı!

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı. CFR Yapı imzası ile Şile'de hayata geçirilen projede lansman öncesi yüzde 10 indirim uygulanıyor. Colorist Panorama Şile projesi ön talep döneminde yoğun ilgi gördü.

www.faydabul.com ile emlak sektöründe yeni bir fırsat!

Emlak sektörüne getirdiği hareketlilik ile dikkat çeken www.faydabul.com web sitesi 14 sektörde marketplace modelinde hizmet veriyor.

Piyalepaşa İstanbul'un www.piyalepasa.com.tr sitesi açıldı!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul’un Positive A Digital Approach tarafından geliştirilen yeni internet sitesi yayına girdi.

Referans Bahçeşehir'in www.referansbahcesehir.com sitesi açıldı!

KİPTAŞ ve Kiler GYO Ortaklığı'nın projesi Referans Bahçeşehir için www.referansbahcesehir.com internet sitesi üzerinden ön talep süreci başladı. Referans Bahçeşehir projesinde satışlar yakında başlayacak...

Terrace Su Atakent'in www.terracesu.com sitesi açıldı!

Terrace Su Atakent'in www.terracesu.com sitesi açıldı. İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçirilecek projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri yer alıyor.

Bakırköy City www.bakirkoycity.com.tr web sitesi açıldı!

Bakırköy City www.bakirkoycity.com.tr web sitesi açıldı. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirtilen Bakırköy City Rezidans'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Bodur İnşaat Daire Kartal www.dairekartal.com web sitesi açıldı!

Bodur İnşaat Daire Kartal www.dairekartal.com web sitesi açıldı. 28 katlı tek blok halinde inşa edilecek projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Elysium Soul Beyoğlu www.elysiumsoulbeyoglu.com web sitesi açıldı!

Elysium Soul Beyoğlu www.elysiumsoulbeyoglu.com web sitesi açıldı. Lansmanı bugün yapılan projede konutların büyüklükleri 50 ile 225 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Bizimtepe Aydos'un www.bizimtepeaydos.com internet sitesi açıldı!

Halk GYO Vakıf GYO'nun Bizimtepe Aydos Sancaktepe projesine ait www.bizimtepeaydos.com internet sitesi açıldı. Bizimtepe Aydos Evleri'nde fiyatlar 310 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Bahçeşehir Atmaca www.bahcesehiratmaca.com sitesi açıldı!

Bahçeşehir Atmaca www.bahcesehiratmaca.com internet sitesi açıldı. Atmaca Grup imzasını taşıyan Bahçeşehir Atmaca Evleri'nde daireler 750 bin liradan başlayan fiyatlarla ön satışa açıldı...

Bahçeşehir Atmaca www.bahcesehiratmaca.com yakında açılıyor!

Bahçeşehir Atmaca projesinin www.bahcesehiratmaca.com internet sitesi yakında açılıyor. Satışların başladığı Bahçeşehir Atmaca projesinde fiyatlar 700 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler Eylül 2017'de...

Uswitch.com finans sitesi Haberi

Uswitch.com finans sitesi

İngiltere'de internet üzerinden yayın yapan Uswitch.com adlı finans sitesi tarafından yapılan araştırmanın sonuçları, yetişkin nüfusun yüzde 23'ünün borç batağında olduğuna işaret ederken, bu kişilerin kendi durumlarını, "borçlarımı ödeyemez durumdayım" ya da "borçlarımı ödeyemez hale gelmek üzereyim" diye ifade ettiği bildirildi.
İngiltere'de yetişkin nüfusun yüzde 12'sine tekabül eden yaklaşık 5.4 milyon kişinin de geçen 6 ay içinde bir ya da birden fazla kez aralarında mortgage faturalarının da bulunduğu aylık ödemelerinin bir kısmını karşılayamadıkları...