05 / 05 / 2024

Utopya İnşaat ortaklık davası son durum

Utopya İnşaat ortaklık davası son durum

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A. Ş.'nin ortaklık aleyhine açılan davası ssonuçlandı. Alınan karar bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlandı. İşte karar...

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Yüce ve Mustafa Yüce ortaklığında kuruldu.

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Saniye Yiğit, Selçuk Kılıç ve Serkan Aras ortaklığında kuruldu.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Zuluf ve Rayyona Kabulova ortaklığında kuruldu.

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Güneş ve Bessam Sofuoğlu ortaklığında kuruldu.

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Özdemir ve Raci Sezikli ortaklığında kuruldu.

Resay Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resay Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Adıyaman ve Hüseyin Adıyaman ortaklığında kuruldu.

Yuem İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şirketi kuruldu!

Yuem İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Emre Genç ve Yusuf Genç ortaklığında kuruldu.

Olivier İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olivier İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Lutfi ve Zeyd Lutfi ortaklığında kuruldu.

Mosta İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosta İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ensar Yalnız ve Mustafa Yalnız ortaklığında kuruldu.

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama Babekr O. Ismail ve Shaza Babıker O Ismail ortaklığında kuruldu.

Utopya İnşaat ortaklık davası son durum Haberi

Utopya İnşaat ortaklık davası son durum

17.02.2015 Tarihinde Mustafa KARAKAŞ tarafından T.C. Ankara 10. Asliye Ticaret Mahkemesi' nde açılan, Şirketimizin 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı kararlarının iptali davasında ilgili mahkeme 01.07.2015 tarihinde, hak düşürücü süre içerisinde açılmayan genel kurul kararlarının iptali istemlerinin reddine, şartları bulunmayan özel denetçi atanması isteminin reddine oybirliğiyle karar vermiştir. Kamuoyuna saygılarımızla...