05 / 05 / 2024

Utopya Turizm ulaşım

Utopya Turizm ulaşım

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. mali tablosunu yayınladı.

Utopya Turizm'e SPK'nın yaptığı suç duyurusu hakkında takipsizlik kararı çıktı!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm'e SPK'nın yaptığı suç duyurusu hakkında takipsizlik kararı çıktı.

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettin Zorgül tarafından kuruldu.

Utopya Turizm İnşaat kar payı dağıtmayacak!

Utopya Turizm İnşaat'ın 2019 yılını, VUK bilançosu ve UFRS bilançosuna göre zarar ile kapatması dolayısı ile 2019 yılı için kar payı dağıtılmamasının yapılacak Genel Kurul toplantısında ortaklarımızın onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi. 

Cengiz Aksoyer, Utopya Turizm İnşaat'tan ayrıldı!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Cengiz Aksoyer istifa ederek görevinden ayrıldı. Aksoyer'in koltuğuna Elvan Altuntaş oturdu...

Alfiah Turizm Ulaşım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfiah Turizm Ulaşım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Çiğdem tarafından kuruldu.

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!    

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürşat Öngen ve Seifeldin G.M. Elhakim ortaklığında kuruldu.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Utopya Turizm İnşaat sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. kayıtlı sermaye tavanı artırımı hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yaptı. Utopya Turizm İnşaat sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak.

Utopya Turizm İnşaat'tan esas sözleşme tadili açıklaması!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. esas sözleşme tadiline ilişkin tüm onayları tamamlandıktan sonra yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmasına karar verdi...

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı!

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Utopya Turizm İnşaat bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Utopya Turizm İnşaat, Köker Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. ile yapılmasına ve konunun, 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında Genel Kurulun onayına sunulmasına oybirliği ile karar verdi...

Utopya Turizm İnşaat kar dağıtımı yapacak mı?

Utopya Turizm İnşaat 2017 yılı için kar payı dağıtılmamasının yapılacak Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunacak...

Utopya Turizm ulaşım Haberi

Utopya Turizm ulaşım

Utopya Turizm tarafından yapılan açıklama şöyle;


Vergi Dairesine sunulan 01.01.2014 - 30.06.2014 hesap dönemine ait Geçici Vergi Beyannamesi  ektedir.

Ekte sunulan Geçici Vergi Beyannamesi, Sermaye Piyasası mevzuatına göre...