23 / 07 / 2024

UTSO

UTSO

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerine yönelik düzenlenen BAU Fuar ziyareti programı kapsamında Münih Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret edildi.

ŞUTSO'da gündem inşaat sektörü ve imar planı!

ŞUTSO 8. Meslek Komitesi organizasyonuyla, İmar Planları, Proje incelemeleri ve Ruhsat Uygulamaları kapsamında eğitim toplantıları gerçekleşecek.

Şanlıurfa'da tarım arazilerinin imara açılması tartışıldı!

Türkiye'nin tarihi güzellikleri ile bilinen illerinden biri olan Şanlıurfa'da tarım alanlarının ve tarihi sit alanlarının imara açılması tartışıldı. Konu, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) tarafından düzenlenen bir basın toplantısı ile yeniden gündeme getirildi.

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nin yıkımı ne zaman tamamlanacak?

ŞUTSO Başkanvekili Kadir Kılıçoğlu, Kentsel dönüşüm ve gelişim proje ihalesi 30 Mart 2015'te yapılan ve bugüne kadar yıkımı tamamlanamayan Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nin görüntü kirliliğine neden olduğunu söyledi.

ŞUTSO kurduğu sistemle kendi enerjisini üretecek!

Türkiye'nin güneş enerjisi potansiyelinin en fazla olduğu illerin başında gelen Şanlıurfa'da, Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) kurduğu sistemle kendi enerjisini üretmeye başladı.

Şanlıurfa Fuar Merkezi için imzalar atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTSO (Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası) ile ortaklaşa yapılacak olan Fuar merkezi için Protokol imzalayan Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'ya ve bölgeye hayırlı olmasını diledi.

UTSO yeni binası için gün sayıyor!

UŞAK Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), çok yakında üyelerine Uşak-Ankara Karayolu üzerindeki binasında hizmet vermeye başlayacak.

UTSO, inşaat sektörü için Almanlardan bilgi aldı!

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerine yönelik düzenlenen BAU Fuar ziyareti programı kapsamında Münih Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret edildi.

Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki istikrarsızlık seramik sektörünü vurdu!

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ( UTSO ) Başkanı Mustafa Kuvvet, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerindeki savaş ve çatışma ortamının, Türk seramik sektörünü olumsuz etkilediğini belirtti.

Urfa'da kurulacak güneş enerji santralleriyle Türkiye'de kullanılan elektriğin dörtte biri üretilecek!

Bölgedeki potansiyelden yararlanmak amacıyla GAP Bölge Kalkınma İdaresi, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Harran Üniversitesi ve Şanlıurfa Sanayi ve Ticaret Odası (ŞUTSO) "Yenilenebilir Enerji Kaynakları Programı"nı hayata geçirdi...

şžanlıurfa 'da arsa ve konut fiyatlarına müdahale gerekli!

şžanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (şžUTSO) Başkan Vekili Osman Baysal, yaklaşık 1 milyon 700 bin nüfusuyla Güneydoğu Anadolu Bölgesi 'nin en büyük illeri arasında yer alan şžanlıurfa 'da arsa ve gayrimenkul fiyatlarına müdahalenin gerekli olduğunu vurgul

ŞUTSO, İtalyanlara fabrika kurma teklif etti

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO), Carlo Marsili'ye, İtalyanlarla Şanlıurfa'da bir makarna fabrikası kurulmasını teklif etti

Şanlıurfa'ya 50 milyon Euro'luk güneş paneli tesisi kurulacak!

ŞUTSO Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin, Şanlıurfa'yı kalkındıracak güneş panelleri üretimini devreye almak için kolları sıvadı

Eyyüp Sabri Ertekin:Türkiye'deki elektrik fiyatları ABD'nin iki katından fazla

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin, toptan elektrik fiyatına yapılan zammın fazla olduğunu belirterek, "Sanayiciyi elektrik çarpmıştır" dedi

UTSO Haberi

UTSO

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası üyesi inşaat sektöründe faaliyet gösteren 32 kişilik heyete, Münih Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri tarafından Alman inşaat sektörü hakkında bilgi verildi. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Aytaç YÜCE yaptığı açıklamada, Münih Ticaret ve Sanayi Odası'na gerçekleştirdikleri ziyarette inşaat sektöründe Almanya'da uygulanan iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgi aldıklarını belirtti. YÜCE, Almanya'da yıllar itibariyle sektörde yaşanan iş kazalarına karşı alınan önlemler ve iş kazalarının önlenmesi için kullanılan teknik ekipmanlar hakkında yapılan sunumun heyete çok faydalı olduğunu söyledi. 


İnşaat Meslek Birliği Yetkilisi Reinhard AMLER gerçekleştirdiği sunumda, inşaat sektöründe 2001 yılında bin kişide 82,22 kişi olan iş kazası oranının, 2012 yılında 58,72 kişiye düştüğünü belirtti. 2018 yılına kadar iş sağlığı ve güvenliği konusunda yapacakları hedefleri...