21 / 05 / 2024

Uydu Kent son durum

Uydu Kent son durum

Yakınkent OSB'de sorun yaşanmaması için belediye olarak hızlı adımlar atacaklarını belirten Dinç, ilgili firmanın projesinin hazır olduğunu, gerekli kurum yazışmalarının tamamlanmasının ardından proje için düğmeye basılacağını söyledi.

İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu: Megakent sıralamada 95 sıra yükseldi!

ECA International'ın kentleri hayat pahalılığına göre sıraladığı Hayat Pahalılığı Raporu'na göre, İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu. İşte ayrıntılar...

İstanbul Kent Üniversitesi 12 Öğretim-Araştırma Görevlisi alıyor! 27 Ocak 2023 son tarih!

İstanbul Kent Üniversitesi Rektörlüğü 12 Öğretim-Araştırma Görevlisi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi ise 27 Ocak 2023. İşte detaylar…

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi için son başvuru tarihi yarın! TOKİ'den konut almak isteyen Ankaralılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi Konutları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı! Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi ile ilgili merak edilen detaylar...

Mavera Cadde Dükkanları bugün satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular sona erdi. Dükkanlar için açık artırma ise bugün yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular bugün sona eriyor. Dükkanlar için açık artırma ise yarın yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Elazığ'da 10 bin konutluk uydu kent inşa edilecek!

Elazığ Valiliği depremle ilgili bilgilendirme toplantısında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Toplamda Elazığ için 4250 konutluk bir projeyi başlatmış olduk. 10 bin konutluk uydukent kuracağız'' dedi.

Mebuskent'te ticari alanlar satışta!

Başkent’in yeni gözdesi Karacakaya’da, uydu kent olarak kurulan Mebuskent projesinin kendisine ait 5.000 kişiye hitap edecek AVM alanındaki 8.000 metrekare satılabilir alan için ön talep toplama süreci başladı. AVM, Eylül sonuna kadar faaliyete geçecek.

Kocaeli Kent Meydanı'nda son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Kent meydanı ve katlı otopark projesi için 17 metre derinliğinde istinat duvarı inşa etti.

Kooperatif kurana hazineden ücretsiz arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şehircilik Şurası’nda çıkabilecek bir kararla, 250 üyesi olan kooperatiflere, uydu kent projelerini uygulamak kaydıyla hazineden ücretsiz arsa tahsis edilebileceğini açıkladı.

Derince Çınarlıkent Konutları’nda son etabın satışı başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından Derince’nin Çınarlı Mahallesi’nde inşa edilen Çınarlıkent Konutları projesinin son etabının satışı bugün başladı.

Uydu Kent son durum Haberi

Uydu Kent son durum

Uydu kent ve toplu konut projeleri ile ilgili çalışmaları yürüten Doğukan İmar Planlama Firması Genel Müdürü Nadir Doğan'da Çankın-Ankara karayolunun 12. kilometresinde uygun bir alan tespit edildiğini belirterek, "Bu alana içerisinde 10 bin nüfusun yerleşeceği bir plan hazırladık. Uydu kent için 107 hektarlık genişlemeye müsait bir alanda çalışmalarımızı tamamladık.Düşünülen uydu kent Yakınken t'e 32 kilometre mesafede olacak" diye konuştu. Uydu kentin kentten göç almaması gerektiğini söyleyen Doğan, hazırlanan proje içerisinde sosyal donatılar ve kamu kurumları için de yer ayrıldığını belirtti. 

Proje ile ilgili görüşlerini bildiren Milletvekili Hüseyin Filiz'de Yakınkent'te çalışacak işçiler için uydu kent hazırlanmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Yakınkent OSB sadece Çankırı'dan değil çevre ilçelerden de nüfus çekecek. 

Burada çalışan işçilerimizin Çankırı'ya yerleşmesi hem ekonomik hacmimizi artıracak hem de...