22 / 05 / 2024

Uygun Daire Gayrimenkul iletişim

Uygun Daire Gayrimenkul iletişim

Uygun Daire Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Irmak Mustafa Bettal, Rakhmyatzhan Angarov tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Arsa tapulu ev almak mantıklı mı?

Ev almak isteyen binlerce insan kendilerine uygun daire bulduğunda "arsa tapulu" ibaresiyle karşılaşabiliyor. Peki, nedir bu arsa tapulu ev? Arsa tapulu ev almak mantıklı mı?

Uygun Daire Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uygun Daire Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Irmak Mustafa Bettal, Rakhmyatzhan Angarov tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe bir ilk: 1 TL'den başlayan fiyatlarla konut satışı!

Sene başından bu yana evlerinden çıkmadan uygun fiyatlı gayrimenkul imkanlarından faydalanmak isteyen arsa alıcıları için 1 TL’den başlayan açık artırmalar düzenleyen ve bu uygulamasıyla yoğun ilgi gören Tapucom, şimdi de konut satışlarında 1 TL’den başlayan açık artırmalara başlayacak.

TOKİ uygun fiyatlı daire başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ, dar ve orta gelirli vatandaşlar için kurasız, uygun fiyattan 9 ilde toplam 400 konutu satışa çıkardığını duyurdu. Peki, TOKİ uygun fiyatlı daire başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Babacan Premium'dan 'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına destek!

'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına Babacan Holding’in Beylikdüzü E-5 üzerinde inşa ettiği Babacan Premium destek verdi. 

1 TL’den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi!

Uygun fiyatlı gayrimenkul satın almak isteyen alıcılar evlerinden çıkmadan ekran başından 1TL’den başlayan açık artırmalara katılabiliyor. Nisan ayından bu yana her hafta Salı günü gerçekleştirilen uygulamada özellikle tarıma elverişli arazilere yoğun ilgi olduğu gözleniyor.

Imza Suit Daire Gayrimenkul Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imza Suit Daire Gayrimenkul Kiralama Ticaret Limited Şirketi Hilmi Kerem Kara tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Eylül 2017'de kuruldu.

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal fiyatları!

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Daire Kartal'da peşinat ödemesi Ocak 2018'de yapılıyor...

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal Evleri!

Kale Grubu bünyesindeki Bodur Gayrimenkul imzasıyla yükselen Daire Kartal projesinde satış süreci devam ediyor. Bodur Gayrimenkul Daire Kartal Evleri 25 katlı tek kuleden oluşuyor.

Vindosa Gayrimenkul'den her bütçeye uygun daireler!

Antalya’da gayrimenkul sektörünün önemli firmaları arasında yer alan Vindosa Gayrimenkul, Yatırım ve Danışmanlık A.Ş. kentin birçok noktasında her bütçeye uygun olarak satışa sunulan daireleri Antalyalılarla buluşturuyor.

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal fiyatlar!

Bodur Gayrimenkul projesi Daire Kartal'da fiyatlar 329 bin liradan başlıyor. Daire Kartal projesinde 25 Temmuz'a kadar indirimli fiyatlarla satışlar yapılıyor...

Z kuşağına en uygun meslek profesyonel gayrimenkul yatırım uzmanlığı!

Z kuşağı, meslek seçiminde de kendi patronu olabileceği işlerin hayalini kuruyor.Önümüzdeki 5 yıl içinde iş dünyasına girecek Z kuşağının bu özgürlükçü anlayışına en uygun meslek olarak ise ‘Profesyonel Gayrimenkul Yatırım Uzmanlığı’ öne çıkıyor.

Uygun Daire Gayrimenkul iletişim Haberi

Uygun Daire Gayrimenkul iletişim

Uygun Daire Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Irmak Mustafa Bettal, Rakhmyatzhan Angarov tarafından kuruldu.

Uygun Daire Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancılara mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkân, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malları şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. OTEL VE LOKANTA YERLERİ -Turizme yönelik...