08 / 05 / 2024

uygun konut projeleri 2018

uygun konut projeleri 2018

GYODER araştırma ve stratejik planlama şirketi Akademetre işbirliğiyle birlilkte İstanbul’da 5 bini aşkın potansiyel konut alıcısıyla yüzyüze yaptığı görüşmelerle potansiyel konut alıcısı büyüteç altına alındı. 

Kasım 2019'da satışa çıkacak konut projeleri!

2019 yılının Kasım ayında satışa çıkacak olan konut projeleri uygun fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Kasım 2019'da satışa çıkacak projeler...

Ekim 2019'da satışa çıkacak konut projeleri!

2019 yılının Ekim ayında satışa çıkacak olan yeni konut projeleri uygun fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Ekim 2019'da satışa çıkacak projeler...

TOKİ yeni konut projeleri ne zaman yapılacak? 

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenler TOKİ'nin yeni projelerini araştırmaya başladı. TOKİ yeni konut projeleri ne zaman yapılacak? Başvuru şartları nelerdir? 

Eylül 2019'da satışa çıkacak konut projeleri!

2019 yılının Eylül ayında satışa çıkacak olan yeni konut projeleri uygun fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Eylül 2019'da satışa çıkacak projeler...

Ağustos 2019'da satışa çıkacak konut projeleri!

2019 yılının Ağustos ayında satışa çıkacak olan yeni konut projeleri uygun fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Ağustos 2019'da satışa çıkacak projeler...

Haziran 2019'da satışa çıkacak konut projeleri!

2019 yılının Haziran ayında satışa çıkacak olan yeni konut projeleri uygun fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Haziran 2019'da satışa çıkacak projeler...

Yeni konut projeleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yeni konut projeleri görücüye çıkmaya başladı. Lansmana özel indirimli fiyatlarla satışa çıkan projeler her bütçeye uygun alternatif fırsatlar sunuyor.

Yöresel Mimari Özelliklere Uygun Konut Projeleri kitabının 2. çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan “Yöresel Mimari Özelliklere Uygun Konut Projeleri” kitabının ikincisi yayınlandı.

2017 Nisan'da satışa çıkacak konut projeleri!

Konut sektöründe 240 ay vade kampanyası dönemi yarın sona eriyor. İşte Nisan ayında lansman avantajlarıyla satışa çıkmaya hazırlanan konut projeleri...

Bütçeye göre en uygun konut kredisi nasıl seçilir?

Konut kredisi hesaplama yöntemi ile bütçeye en uygun konut kredisine kolaylıkla karar verilebilir. Peki konut kredisi hesaplama yaparak bütçeye en uygun konut kredisi nasıl seçilir?

İzmir Menemen'de konut projeleri arttı!

İzmir Menemen sanayi ve konutta da hızla gelişiyor. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, hızlanan konut projeleri nedeniyle İzmir'in nüfusu en fazla artan ilçesi olduklarını belirtti.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

2017 Ocak'ta satışa çıkacak konut projeleri!

2017 yılının ilk ayında satışa çıkacak konut projeleri, lansmana özel fiyatlarla satışa çıkmaya hazırlanıyor. İşte 2017'nin ilk projeleri...

uygun konut projeleri 2018 Haberi

uygun konut projeleri 2018

Potansiyel Konut Alıcısı Büyüteç Altında - İstanbul Raporu’na göre, Türkiye’de ev satın alan kitlenin yüzde 65’i hâlihazırda ev sahibi. Evleri olan tüketiciler ikinci, üçüncü konutlarını alıyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, marka değerinin fiyata etkisinin yüzde 5’ten yüzde 26’ya çıktığı araştırma sonuçlarına göre, genel konut projesine 100 lira veren tüketicinin markalı konut projesine 126 lira ödeyebildiği belirtiliyor. 

Potansiyel konut alıcılarının yaklaşık dörtte biri, oturdukları evin yatak odasının daha büyük olmasını istediğini, yüzde 22’si banyo, yüzde 18.8’i de daha büyük mutfak talep ettiğine belirtiliyor. 

Deprem akla gelmiyor
Raporda potansiyel konut alıcısının temel beklentilerinin en tepesinde, doğa dostu, çevre dostu projeler yer alıyor. Ancak konut alıcısı deprem gerçeğini unutmuş görünüyor. Deprem, önceki yıllara göre alıcının ‘ilk aklına gelen’ unsur değil.
 
Apartmana rağbet...