17 / 05 / 2024

uygun kredi veren bankalar

uygun kredi veren bankalar

Bankalar, kredi kullandırımlarını arttırmak için kampanyalarını arttırdı. BDDK'nın açıkladığı kredi verilerine göre bankacılık sektörü kredi hacmi bir haftada 4 milyar lira azalarak 1 trilyon 426,9 milyar liraya geriledi.

Nisan 2024 faizsiz kredi fırsatı için son 18 gün uyarısı! Hangi bankalar 0 faizle kredi veriyor? Hemen bakın!

Sıfır faizli kredi kampanyaları borcu olan pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor? İşte Nisan 2024'te faizsiz kredi veren bankalar...

Faizler uçunca otomobilde kredi kartı dönemi başladı: 'Uygun evleri de çekiyoruz'

Hem bankaların kredi musluklarını kapatması hem de otomobil kredi faiz oranlarının yükselmesi vatandaşları da kredi kartıyla otomobil alımına yöneltti. Pek çok firma otomobilin yanı sıra uygun evleri de kartla satmaya başladı...

Bankaların Mart 2024 yarışı kızıştı! Tam tamına 8 banka 0 faizle kredi veriyor! Hemen bakın!

Borcu olan vatandaşlar faizsiz kredi veren bankaları araştırıyor. Tam tamına 8 banka 0 faizle kredi veriyor. İşte o bankalar...

En uygun konut kredisi veren banka Mart 2024! Tek tek açıklandı! Hemen aylık taksitlere ve faizlere bakın!

Kredi alacak kişiler, en uygun konut kredisi veren banka araştırmasına başladı. Peki en uygun konut kredisi veren banka hangisi? 1.5 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ve aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka konut kredisi faiz oranları 1 Mart 2024...

400 bin TL ile taşıt kredisi! Otomobil alacaklara 48 ay vade ile kredi verilecek! 

Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar için, uygun kredi imkanları araştırılmakta. Buna göre, Halkbank'ın sunduğu taşıt kredisi olanakları da vatandaşlara cazip geliyor. 400 bin TL gibi bir miktar için Halkbank'ın sunduğu faiz oranları ve vade ve geri ödeme seçenekleri sunuluyor. 

Konut sektörü uygun faizli ve ödenebilir krediyle hareketlenir!

MERYAP Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, son senelerde kendini gösteren konuta erişim zorluklarının, özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi fırsatlarının sağlanması ve genel olarak ev alımlarına kapsamlı teşviklerin gelmesi ile çözüleceğinin altını çizdi. 

Altan Elmas: İlk evini alacaklar için uygun kredi imkanı sağlanmalı!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, inşaat sektöründe geçtiğimiz yılı değerlendirirken, 2024'e dair beklentilerini anlattı. Elmas, konuta erişimin artırılması için özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi beklentileri olduğunu söyledi.

En uygun taşıt kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Araç kredisi veren pek çok banka, kredi kullanıcısına uygun ödeme fırsatları sağlıyor. Böylece cazip kampanyalar ile desteklenen bu hizmet ile birçok kişi ihtiyacı olan otomobillere kavuşuyor.

Faizsiz kredi veren bakanlar var mı? Sıfır faizli kredi veren bankalar hangileri? 10 bin TL ve 15 bin TL'yi...

Bazı bankalar ara ara faizsiz kampanya gibi fırsatları müşterilerine sağlıyor. Peki, Faizsiz kredi veren bakanlar var mı? 10 bin 15 bin TL 0 faizli kredi veren bankalar hangileri? İşte detaylar.

Garanti Bankası'ndan son dakika faizsiz kredi müjdesi! Kefilsiz şartsız başvurabilirsiniz!

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar faizsiz kredi veren bankalar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Garanti Bankası'ndan resmen son dakika faizsiz kredi müjdesi geldi. Kefilsiz şartsız başvurabilirsiniz...

11 banka ihracatçılara uygun maliyetli kredi verecek! Bankalar bu proje için 1 milyar dolar ayırdı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) 11 bankayla yaptığı işbirliği sonucu yeni kredi paketi devreye girdi. Bu kapsamda şirketlere 5 milyon dolar ile 100 milyon TL arasında uygun maliyetli kredi verilecek.

Garanti Bankası, Akbank, Halkbank, Ziraat Bankası... En uygun kredi veren bankalar açıklandı

En uygun kredi veren bankalar açıklandı. Bu bankalar arasında Garanti Bankası'nın Ziraat Bankası'nın ve Halkbank'ın da kredi oranları yer alıyor.

Şehir içi manevra kabiliyeti yüksek Citroen Ami'ye uygun kredi koşulları ile sahip olabilirsiniz

Citroen Ami'ye 75.000 TL kredi için 1 yıl vade ve %1,99 faiz oranları ile sahip olabilirsiniz. Uygun kredi koşullarını değerlendirmek isteyen vatandaşlar detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizden yararlanabilirsiniz.

uygun kredi veren bankalar Haberi

uygun kredi veren bankalar

BDDK'nın açıkladığı kredi verilerine göre bankacılık sektörü kredi hacmi bir haftada 4 milyar lira azalarak 1 trilyon 426,9 milyar liraya geriledi. Kredi pazarında yaşanan gerilemeye karşılık bankalar, kredi kullandırımlarını arttırmak için kampanyalarını arttırdı. Garanti Bankası'nın kullandırımı arttırmaya yönelik başlattığı kampanyalar; Dış Borç Kampanyası, Kota Kampanyası,KKB Skoruna Göre Kampanyalar,Meslek Gruplarına Göre Kampanyalar,İç­Dış Borç Yapılandırma Kampanyaları,İç Borç Yapılandırma Kampanyaları,Özel Gün Kampanyaları,Eğitim Kredisi Kampanyası,Alternatif Kampanyalar,Alternatif Kampanyalar,Kıbrısa Özel Kampanyalar,Kredi Kullanımına Göre Kampanyalar,Hazır Kredi Kampanyası,İnternetten Kredi Kampanyaları,Sonbahar'a Özel Kredi Kampanyası, Dosya Masrafsız Kredi Kampanyaları olarak adlandırıldı.


Ayda 568 TL'ye 15 Bin TL Kredi

KrediPazari.com'un verdiği bilgilere göre, Garanti Bankası'nın dosya masrafsız kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler 15.000 TL'den 25.000 TL'ye kadar olan ihtiyaçlarını %1.49'dan başlayan faiz oranlarıyla karşılayabiliyor.Kredi hesaplama yapıldığında 36 ay vadeyle %1.49 faiz oranıyla 15.000...