30 / 04 / 2024

uyum gıda gayrimenkul

uyum gıda gayrimenkul

Uyum Gıda gayrimenkulleri satışa çıkardı.Gayrimenkulleri yaklaşık 40-45 milyon TL değerinde...

Vesta Group Gıda Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Vesta Group Gıda Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt’ta  Yashar Farrokhi tarafından kuruldu.

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Javad Nikou tarafından kuruldu.

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Javad Nıkou tarafından kuruldu.

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Koçal tarafından kuruldu.

Tekiş Gıda Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekiş Gıda Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tekiş tarafından kuruldu.

Cyrus Turizm Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cyrus Turizm Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Davoud Khoubi ve Manizheh Mardanehshendy ortaklığında kuruldu.

Rafeef Gıda Gayrimenkul Mobilya Tekstil Medikal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafeef Gıda Gayrimenkul Mobilya Tekstil Medikal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta A. Mohmed Elmahdi Mandour tarafından kuruldu. 

Safir Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda İncil tarafından kuruldu.

Elmas Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda İncel tarafından kuruldu.

Eksed İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksed İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda İncel tarafından kuruldu. 

Tlh İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tlh İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle  Seda İncel tarafından Beylikdüzü'nde kuruldu.

Taysiz Star Danışmanlık Turizm Gıda Gayrimenkul Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taysiz Star Danışmanlık Turizm Gıda Gayrimenkul Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghader Aghaeı Chanaghlo ve Majıd Hamdı ortaklığında kuruldu.

Baştacı İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baştacı İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Seda İncel tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

uyum gıda gayrimenkul Haberi

uyum gıda gayrimenkul


Kenan Turan Yatırım Finansman Araştırma Müdür Yardımcısı  "Uyum Gıda daha önce planlandığı gibi İstanbul'daki iki mağazasını (Kurtköy: 435 m2 ve Uyum Çarşı: 3.554 m2) Makro Grubu şirketi Nokta Pazarlamaya 9.5 milyon TL (2013 ilk çeyrek net borcunun  yüzde 29'una, piyasa değerinin yüzdesine denk geliyor) karşılığında sattı. Uyum ayrıca bu mağazaları satış sonrasında 5+5 yıllığına geri kiraladı. Uyum Gıda Makro tarafından satın alındıktan sonra (Makro şu an Uyum'un yüzde 47sini kontrol ediyor) yeniden yapılandırma süreci başladı ve bu süreçte kârlılığa odaklandı. 


Uyum ayrıca atıl duran gayrimenkullerini satışa çıkardı. Uyum'un geri kalan atıl gayrimenkulleri yaklaşık 40-45 milyon TL değerinde. Şirketin atıl gayrimenkullerini satarak nakde dönüştürmeye başlamasını olumlu karşılıyoruz. Bu gayrimenkuller ile ilgili herhangi bir değer bizim fiyatımızda olmadığından, satışlar sonucu elde edilen...