09 / 05 / 2024

Uz İstanbul

Uz İstanbul

Uz İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi, Mehmet Ali Gürgen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ağustos 2013 tarihinde Esenyurt, Fatih Mahallesi'nde Eskonak'ta kuruldu

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Yasin Oğuz, Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi görevinden ayrıldı!

Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi olarak görev yapan Yasin Oğuz, 13 Ocak 2022 tarihi itibarıyla görevinden ayrıldı. 

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Mehmet Oğuz Gürsel vefat etti!

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel hayatını kaybetti.

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş’ta Yavuz Burak Dağcı tarafından açıldı.

Global Turk Uz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Turk Uz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Bayram Yerlikaya, Khumoyum Mırzo Kobıljonov, Kodırjon Mamatov ve Tajıdın Khamıdov tarafından kuruldu.

Evim İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile Oğuz Çakmak tarafından  kuruldu.

İstanbul'da 7'yi aşan deprem felakete neden olur!

İstanbul Üniversitesi'nden emekli jeofizik uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, 17 Ağustos depreminin 22'nci yıldönümünde büyük İstanbul Depremi'yle ilgili açıklamalarda bulundu ve uyarılar yaptı. 

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Oğuz Korkmaz İktisat Evim Genel Müdürü oldu!

Bankacılık ve finans sektöründe 25 yılı geride bırakan Oğuz Korkmaz İktisat Evim Genel Müdürü oldu...

Oğuz Altyapı İnşaat Taahhüt Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Altyapı İnşaat Taahhüt Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Aydın tarafından kuruldu.

Marmara'daki faylar büyük kırılmayı bekliyor!

Jeofizik uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, Kartal ilçesinde meydana gelen sarsıntıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Marmara'da yer alan fay hatlarının büyük kırılmayı beklediklerine dikkat çeken Gündoğdu, İstanbul'daki depremin 7 şiddetinde olmasını beklediklerini söyledi.

Mehmet Oğuz Çarmıklı kimdir?

Nurol GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Oğuz Çarmıklı kimdir? Mehmet Oğuz Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Oğuz Çarmıklı'nın biyografisi...

Uz İstanbul Haberi

Uz İstanbul

Uz İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi, Mehmet Ali Gürgen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Ağustos'ta kuruldu. Uz İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi'nin 10 bin TL'lik hissesi Mehmet Ali Gürgen'e ait. 


Uz İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amacı can ve mal güvenliğini teminen imar planlama fen sanat ve sağlık kurullarına standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasanın amir hükümlerine aynen uyar.


Uz İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Esenyurt, Fatih Mahallesi, 954 Sokak, No:4 Eskonak A Blok Kat:2...