01 / 05 / 2024

uzakdoğu ginza rezidans

uzakdoğu ginza rezidans

Keleşoğlu Group'un rezidans projesi, adını Japonya'nın en lüks semti olan ve bolluk anlamına gelen Ginza'dan alıyor.

Hububatçılar gözünü Afrika ve Uzakdoğu’ya dikti!

Güneydoğulu hububat, bakliyat ve yağlı tohumlar ihracatçıları, geleneksel pazarlarının yanında ayrıca, Afrika ve Uzakdoğu pazarlarından aldığı payı artırmak amacıyla harekete geçti. İhracatçılar aynı zamanda, küresel pazarda pirince alternatif olarak bulgurun tanıtımına ağırlık verecek.

Düşük kur nedeniyle ayakkabıda tedarik pazarı Uzakdoğu ülkelerine kaydı!

Türk ayakkabı sektörü dünya pazarını kaybetme tehlikesi yaşıyor. Enflasyon karşısında düşük kalan döviz kuru nedeniyle iç pazarda tedarik için Vietnam, Çin ve Kamboçya gibi Uzakdoğu ülkelerine yönelen sektör, kurun yükselmemesi halinde büyük bir kriz ile karşı karşıya kalacak.

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Türk çeliği için Uzakdoğu fırsatı!

Hükümetlerin ekonomileri canlandırmak için uyguladıkları trilyonlarca dolarlık teşvik küresel çelik sektörünü desteklerken, yerel piyasaya odaklanmasıyla Türkiye’nin Uzakdoğu satış fırsatlarından faydalanmaya devam edeceği ifade ediliyor. 

İstanbul Havalimanı'na 30-40 civarında bungalov tarzı otel yapılacak!

2019 hedeflerini tutturduklarını dile getiren İGA Ceo’su Kadri Samsunlu, “İstanbul Havalimanı'na Uzakdoğu’daki havalimanlarında revaçta olan uzay kapsülü gibi, bungalov tarzı 30-40 civarında otel yapacağız.” 

Uzakdoğu'ya İFM atağı!

Türkiye, Singapur’daki yatırımcılarla temasa başladı. Yatırımcılara İstanbul Finans Merkezi’nin (İFM) bölgesel ‘hub’ olma potansiyeli anlatıldı...

Türk çelik üreticileri yönünü Uzakdoğu’ya çevirdi!

ABD’nin ilave vergilerle önüne set çektiği Türk çelik üreticileri yönünü Uzakdoğu pazarına çevirdi. Üreticiler, “ABD’ye geçen yıl 1.3 milyar dolarlık satış yaptık. Bunu rahatlıkla başka pazarlara yaparız” diye konuştu.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Trabzon Limanı'na yoğun talep geldi!

Uzakdoğu ile Avrupa’yı birbirine bağlayan İpek Yolu’nun önemli kapısı Trabzon Limanı'nda ilk günkü hisse satışları tamamlandı..

Tem Point Evleri'nde 3 bin TL taksitle!

Beş konut bloğu, 2 rezidans bloğu ve bir adet alışveriş merkezi olarak planlanan Sultangazi Tem Point projesinde yüzde 5 peşinatla evinizi şimdi alıp teslimde yüzde 50'sini ödeyebiliyorsunuz..

Demir-çelik sektörü bu yıl ihracatla büyüyecek!

Demir-çelik sektörü, 2017'de büyümeye başladı. Sektörde bu yıl Uzakdoğu ve Avrupa'dan gelen talebin etkisiyle ihracatın yükselmesi bekleniyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'na daire sorusu!

Kemal Kılıçdaroğlu'na Zeynep Kılıçdaroğlu'nun, Battal İlgezdi'nin sahibi olduğu Buz Rezidans'ta dairesi soruldu..

Rixos, 30 ülkede 100 yeni otel açacak!

Rixos Hotels Grubu, hedeflerini her geçen yıl artırıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince 27’nci otelini Dubai’de açtı. Tamince, yeni dönemde Körfez bölgesi ve Uzakdoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

uzakdoğu ginza rezidans Haberi

uzakdoğu ginza rezidans

Keleşoğlu Group'un Beylikdüzü-Gürpınar'daki 160 dairelik yeni konut projesi Ginza Residence, Uzakdoğu'nun büyüsünü ve çekiciliğini sunuyor. Ana hedefi rahat, konforlu, kaliteli ve huzurlu bir yaşam sunmak olan Ginza Residence, modern ve minimalist mimari tarzıyla, 5 yıldızlı otel standartında olan inşaat kalitesi sunuyor. U şeklindeki mimarisiyle öne çıkan Ginza Residence, 9 bin 800 metrekare arsa üzerine kurulu 45 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. 160 daireden oluşan projenin, farklı mimari tarzı ile her dairenin deniz ve bahçe manzarasından en yüksek seviyede faydalanması amaçlanıyor. Marmara Denizi ve Büyükçekmece Gölü'ne komşu olan Ginza Residence altı ayrı bloktan oluşuyor.
YOGALI AKTİVİTELER

Ginza Residence; Feng-Shui, Japon bahçesi, SPA, Yoga, Aikido ve Go gibi Uzakdoğu'nun yaşamını ve kültürünü yansıtan ayrıcalıklarıyla diğerlerinden ayrılıyor. Bu amaçla dairelerin iç dekorasyonlarında...