16 / 05 / 2024

uzaltaş aş ünal pala

uzaltaş aş ünal pala

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, kredi faiz oranlarının düşmesiyle birlikte konut almanın kolaylaştığını söyledi...

Emlakta Nostalji: Kınalıada'da deniz manzaralı metrekaresi 50 kuruşa satılık arsa! 

1942 yılında İstanbul Kınalıada'da deniz manzaralı 8000 metrekare arsa satışa çıkarılmış. Arsayı satanlar arsanın metrekaresi için 50 kuruş istemiş...

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray evinin kapılarını ilk kez açtılar!

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türkan Şoray birlikte yaşadıkları Çubuklu’daki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Yağmur Ünal'dan miras kavgası açıklaması!

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, pek çok ünlü sanatçının ölümünden sonra yaşanan miras kavgalarına ilişkin kendisine sorulan soru üzerine açıklamalarda bulundu. Ünal, ablasıyla arasında öyle bir olay yaşanmayacağını söyledi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Çatalca kesimi açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Kınalı-Odayeri kesimi bugün saat 15:30'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Çatalca kesimi yarın açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Kınalı-Odayeri kesimi yarın 15:30'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Çatalca kesimi Pazartesi açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Çatalca kesimi 9 Mart Pazartesi günü gecesi trafiğe açılacak. Söz konusu kesime, yayaların iş makinelerinin ve bisikletlilerin girmesi yasak olacak. 

Ünal Şirketler Grubu Koşuyolu'nda restoran açıyor!

Enerji, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Ünal Şirketler Grubu İstanbul Kadıköy'deki Koşuyolu'nda İtalyan restoranı açıyor...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Çatalca bölümü 7 Mart'ta açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu projesinin Kınalı-Çatalca ayrımına kadar olan bölümü tamamlandı. Bu güzergah, 7 Mart'ta açılacak. Projenin, Akyazı-Sakarya-İzmit bölümü de 2019 sonunda hizmete girecek...

Mehmet Nazif Günal, İpar Köşkü'nü neden satışa çıkardı?

Mehmet Nazif Günal, İpar Köşkü'nü 8.5 milyon dolara Abidin Cevher Özden'den satın almıştı. Eşit hisseli köşk, geçtiğimiz günlerde 45 milyon dolara yeniden satışa çıkarıldı...

Ömer Ünal'a ait binanın 2 katı kaçak çıktı!

Zonguldak İdare Mahkemesi, Filyos'ta Ak Parti'li Belediye Başkanı Ömer Ünal'ın da ortak olduğu şirkete ait olan ve plaj üzerine inşa edilen apartman hakkında yürütmeyi durdurma kararı verdi.

uzaltaş aş ünal pala Haberi

uzaltaş aş ünal pala
Konut kredi faizleri, 6 ay önceki döneme göre, yüzde 0,3 azaldı. Yüzde 0,7 civarında olan faiz oranları konut alımında kolaylık sağlıyor. Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, kredi faiz oranlarının düşmesiyle birlikte konut almanın kolaylaştığını...