06 / 05 / 2024

Uzaltaşın patronu Ünal Pala kimdir

Uzaltaşın patronu Ünal Pala kimdir

Uzaltaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala kimdir? OPET'in kurucusu Fikret Öztürk ile Ankara'da Ankara Sky Tower projesine başlayan Uzaltaş'ın patronu Ünal Pala kimdir? İşte Ünal Pala biyografisi, özgeçmişi...

SASA'nın patronundan bomba açıklamalar! 'SASA hissesi çok yüksek alınmaz diyorum'

Borsa İstanbul'un en tartışmalı iki hissesinden biri olan SASA'nın patronu da hisse fiyatının geldiği seviye konusunda şaşkın. İşte SASA'nın patronu İbrahim Erdemoğlu'nun ilginç açıklamaları...

Galatasaray'ın Riva arsasından elde edeceği gelir katlanıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Galatasaray'ın Riva'daki Düşler Vadisi projesini ve Yılmaz İnşaat’ın patronu Hakan Yılmaz’ın konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Özdemir'in 'Riva’da ciro 7,5 milyara gidiyor Galatasaray’ın geliri artıyor mu?' başlıklı yazısı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattının ihalesi iptal edildi!

MET-GÜN’ün patronu Metin Güneş’e ait EZE İnşaat Anonim Şirketi’nin aldığı “Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattı yapım işi” ihalesi iptal edildi.

Tek-Art İnşaat SPK'nın radarında! Patronlara ceza kesildi!

Tek-Art İnşaat’ın patronu ve yönetim kurulu üyelerine SPK'dan yeni ceza verildi. Geçtiğimiz yıl verilen ceza ile ilgili harekete geçilmemesi nedeniyle kurul 6 kişi hakkında ceza uygulanması kararını aldı. 

Nidapark Küçükyalı Kınalı'da yaşam başladı!

Anadolu Yakası'nın ilk karma kullanımlı projelerinden biri olan Nidapark Küçükyalı'nın Kınalı etabında yaşam başladı.

Raci Şaşmaz'ın Denge Holding’deki devrettiği hisselerine haciz!

Pana Film ile Pana Yapı’nın patronu Raci Şaşmaz’ın Denge Holding’deki hisseleri için haciz kararı çıktı.

Hümeyra Ökçün ve Esat Ökcün'den yeni şirket!

TRC İnşaat’ın patronu Hümeyra Ökçün ve Yönetim Kurulu Üyesi Esat Ökcün bugün yeni bir şirket daha kurdu. TRC İnşaat Tasarım Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de kuruldu. 

Kale Grubu'nun acı günü! Enver Nalçakan vefat etti!

Kale Grubu'nun emekli yöneticilerinden Enver Nalçakan vefat etti. Kale Grubu taziye ilanı yayınladı.

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

Süleyman Çetinsaya'nın 3. torunu oldu!

Avrupa Konutları'nın patronu Süleyman Çetinsaya yeniden dede olma mutluluğunu yaşadı. Erkek torunu olan Çetinsaya'nın torunun adı da Süleyman Çetinsaya oldu...

Ziya Yılmaz’ın serveti 500 milyon dolar!

Dap Yapı’nın patronu Ziya Yılmaz, bu yıl FORBES 100’de ilk kez yer alan isimlerden. Yılaz’ın serveti 500 milyon dolar. 

Özlem Önal, Miami'den 10 milyon dolarlık daire aldı!

Yaşamına ABD'de devam eden sosyetik işkadını Özlem Önal, buradaki yuvası için kesenin ağzını açtı. Önal, Miami’deki St. Regis Bal Harbour adlı rezidanstan 10 milyon dolara daire satın aldı.

Önder Ünal Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önder Ünal Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Önder Ünal tarafından kuruldu. 

Uzaltaşın patronu Ünal Pala kimdir Haberi

Uzaltaşın patronu Ünal Pala kimdir

Ünal Pala kimdir?


Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, 27 Aralık 1970’te Ankara’da doğdu. Yaklaşık 18 yıldır inşaat ve akaryakıt istasyonu işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yılı 183 milyon TL ciroyla kapatan Uzaltaş AŞ ile Ünal Pala, son olarak Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi “Paladyum Beytepe”yi hayata geçirdi.


Şimdi de OPET’in sahibi Öztürkler Grup ve Canpa ile birlikte Ankara iş dünyasına yeni bir soluk getirecek “Ankara Sky Tower” iş merkezi projesine başlayan Ünal Pala, sektöre ve ekonomiye dair nokta atışı yapan gözlemleriyle de Ankara’da sözü geçen isimlerin başında geliyor.


Aynı zamanda Türkiye Genç İşadamları Derneği(TÜGİAD) Denetleme Kurulu Başkanı da olan Ünal Pala, sivil toplum kuruluşlarında da etkin bir şekilde görev...