20 / 07 / 2024

uzay aracı

uzay aracı

ABD'li mimarlık şirketi amphibianArc, içinden yedi 'uzay aracı' çıkan bir gökdelen tasarladı

Ak Yatırım, Rönesans Holding’in tahvil ihracına aracılık etti!

Ak Yatırım açıklamasına göre, Rönesans Holding'in Ak Yatırım aracılığıyla gerçekleştirdiği TRLibor endeksli, 3 yıl vadeli, 200 milyon TL’lik tahvil ihracı bugün başarıyla tamamlandı.

Troyka Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Aracılık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Troyka Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Aracılık ve İnşaat Limited Şirketi, Halit Tuncay Alpay ve Olcay Alpay ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Alsaraa Turizm Danışmanlık Aracılık Hizm.Emlak İnşaat Gıda Yönetim İth. İhr.Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsaraa Turizm Danışmanlık Aracılık Hizm.Emlak İnşaat Gıda Yönetim İth. İhr.Sanayi Ticaret Limited Şirketi, WaelAl Othman, Bervıne Aldarwish ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Tapu harcı hesaplama aracı 2016!

Taşınmaz malların devir işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Yapılan bu devir işlemi için belli oranlarda harç ödemesi yapılıyor. İşte tapu harcı hesaplama aracı 2016..

Ankara Uzay Havacılık İhtisas OSB'de inşaat 2017'de başlayacak!

Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yer almak için müracaat eden firmaların, 60'ı bu hakka sahip olacak. Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB'de inşaat 2017'de başlayacak!

Aziz Ayyıldız: En güvenli yatırım aracı gayrimenkul!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, inşaat sektörünün 2016 yılı beklentilerini kamuoyuyla paylaştı. Ayyıldız, "Gayrimenkul halen en güvenli yatırım aracı olarak yatırımcıları çekmeye devam ediyor." dedi.

Türkiye'de gayrimenkul hem ihtiyaç, hem de yatırım aracı!

Century 21 Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, son dönemde sıkça sorulan "Gayrimenkul bir ihtiyaç mıdır, yoksa yatırım aracı mıdır?" sorusunun yanıtının tamamen ihtiyaçlarla ilgili olduğunu belirtti.

Maes Turizm Yönetim Danışmanlık Aracılık Hizmetleri İnşaat İthalat İhracat San. İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Maes Turizm Yönetim Danışmanlık Aracılık Hizmetleri İnşaat İthalat İhracat San. İç ve Dış Tic.Ltd.Şti., Ahmad Basel Al Sayed Hasan, Mohamad Sbeı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Şişli'de kuruldu.

Türkiye Uzay Ajansı'nın kurulması için gerekli kanun tasarısı çalışmaları başladı!

64. Hükümetin Eylem Planı'nda yer alan Türkiye Uzay Ajansı'nın kurulması için gerekli kanun tasarısı çalışmalarına başlandı.

İzmit Samahat Aracı Evi yeniden inşa edilecek!

İzmit Kozluk’ta bulunan Samahat Aracı Evi, aslına uygun olarak yeniden yapılacak. Samahat Aracı Evi’nin rekonstrüksiyonu için ihale yapıldı. En yüksek teklif 602 bin 503 TL ile Restaş Restorasyon firmasından geldi.

İş GYO borçlanma aracı ihracı açıklaması!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 400 milyon TL ihraç tavanı kapsamında maksimum 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulundu.

Dolar kuru karşısında tutunabilen tek yatırım aracı İstanbul'daki konutlar!

2015'te ekonominin de, finansal piyasaların da, tasarruf sahiplerinin de kaderini büyük ölçüde dolar belirledi. 2015 yılında yüzde 25 artan dolar kuru karşısında tutunabilen tek yatırım aracı var. O da İstanbul’daki konutlar.

Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi inşaatı bu yıl başlayacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "BTSO olarak Türkiye ve Bursa'nın en büyük yatırımlarından birisi olan BTSO Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin 2016 yılında inşaatına başlamayı hedefliyoruz." dedi.

uzay aracı Haberi

uzay aracı
Çinli bir firmanın ana merkez binası için hazırlanan tasarımda, 'uzay aracı' şeklindeki yedi ofis, firmanın yedi kurucusunu temsil ediyor.Ofis kulesinin 199.2 metre yüksekliğinde olmasının nedeni ise firmanın 1992 yılında kurulması.Kulenin etrafına da yükseklikleri 80 ve 100 metre arasında değişen 5 bina inşa...