06 / 05 / 2024

uzel makina arazisi ne olacak

uzel makina arazisi ne olacak

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine toplamda 603 konutun yer aldığı yeni bir konut projesi inşa edilecek İşte detaylar...

Rams City Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Uzun süredir beklenen Rams City Projesi’nin detayları belli oldu. Gözde Grubu, Peki Rams City Projesi nerede yükselecek? İşte Rams City Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Baykar Makina'nın Arnavutköy'deki arazisi Özel Endüstri Bölgesi oldu!

İnsansız hava aracı projeleriyle ön planda olan Baykar Makina'ya ait arazi, Cumhurbaşkanı Kararı'yla İstanbul Özel Endüstri Bölgesi kapsamına alındı. Özel endüstri bölgelerine dahil edilen firmalar önemli imkanlar buluyor. 

Uzel'in fabrika binası ve arazisi 223.7 milyon TL'ye satıldı!

İstanbul'da bulunan Uzel Traktör Fabrikası'nın arazisi ve binasının satış ihalesi gerçekleşti. İhaleyi 223 milyon 700 bin TL’ye ipotek alacaklısı Vera Varlık aldı.

Uzel'in fabrika binası ve arazisi yeniden satışta!

Uzel Makine Traktör Fabrikası'nın bina, arazisi ile makine ve teçhizatları açık artırma usulü ile yeniden satışa çıkarıldı. 15 Nisan 2019 günü gerçekleşecek ihalede satış bedeli 446 milyon 139 bin TL'ye olarak belirlendi.

Uzel'in ihalesinde esrarengiz olay!

Uzel Makina’nın Rami’deki dev fabrika ve arazisinin ihalesinde ilginç bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Uzel’in icra ihalesinin yapıldığı dakikalarda 5 kişi, kapıları mühürlü durumdaki fabrikaya girdi. Şüphelilerden 2’si olay yerinden kaçarken, 3'ü polise teslim edildi.

Uzel Makine'nin arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

İstanbul Rami’de toplam 93.5 dönümlük arazi üzerinde yer alan  Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin ihalesi bugün düzenlenecek.

Uzel'in arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

İstanbul Rami'de bulunan Uzel Makine Traktör Fabrikası'nın bina ve arazisi bugün satılıyor. 93.5 dönümlük arazi üzerinde bulunan taşınmazların bedeli 446 milyon 139 bin 553 lira olarak belirlendi.

Uzel’in dev arazisi ve fabrika binası yarın satılıyor!

Bir dönem, yüzde 45’lik pazar payı ile Türkiye’nin en büyük traktör üreticisi olan Uzel’in dev arazisi ve fabrika binası yarın satışa çıkarılıyor.

Uzel Makine'nin arazisi 446 milyon TL'ye icradan satışta!

Bir dönem Türkiye’nin en köklü sanayi şirketleri arasında yer alan Uzel Makine’nin Topçular'da bulunan 97 dönümlük arazisi ve fabrika binası icradan satışa çıkarıldı. 

Uzel Makine'nin arazisi 446 milyona icradan satılacak!

Bir dönem Türkiye’nin en köklü sanayi şirketlerinden biri olan Uzel Makine’nin Bayrampaşa'da yer alan 97 dönümlük arazisi ve fabrika binası yeniden icradan satışa çıkarıldı...

Uzel Makina satışına oldu bitti itirazı geldi!

İSTANBUL Rami’de Uzel Makina (traktör fabrikası) 94 bin metrekarelik arsasının satışıyla ilgili yeni iddialar gündeme geliyor.

Uzel Makina’nın İstanbul'daki arazi satışına itiraz geldi!

UZEL Makina’nın İstanbul Rami’deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezinin içindeki makine ve ekipmanlarının 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim AŞ’ye satışına itiraz geldi.

Kiralanan hazine arazisi üzerine ev yapılabilir mi?

Hazine arazileri ticari amaçlarda kullanılmak üzere; spor ve sosyal nitelikli amaçlarda kullanılmak üzere; balıkçı barınağı olarak kullanılmak üzere ve diğer amaçlarda kullanılmak üzere kiralanabiliyor. Peki, kiralanan hazine arazisi üzerine ev yapılabili

Hazine arazisi kira bedeli!

Hazine arazisi kiralamak isteyen kimseler, Defterdarlığa ya da Malmüdürlüğüne müracaat edebiliyor. Peki hazine arazisi kira bedeli ne kadardan başlıyor? Hazine arazisi kira bedeli nasıl belirlenir?

uzel makina arazisi ne olacak Haberi

uzel makina arazisi ne olacak

Rams Global, İstanbul'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisinde hayata geçirilecek.

Rams City adıyla hayata geçirilecek olan proje İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Topçular Mahallesi, Edirnekapı Rami Sokak (162 Ada, 56 Parsel) üzerinde yükselecek.

817 milyon 373 bin 451 TL'lik yatırım bedeliyle dikkat çeken Rams City İstanbul projesi 8 blok olarak inşa edilecek. Söz konusu projenin arsa alanı 31 bin 536 metrekare olarak belirtilirken, inşaat alanı ise 105 bin 438 metrekare olarak belirtildi.

Rams City İstanbul kapsamında 8 ayrı blokta (A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3 ve B4 Blok) ve bodrum katlarda olmak üzere toplam 603 konut yer alması planlanıyor. Projede ticari ve sosyal alanlara yer verilmeyecek.

Rams Global...