08 / 05 / 2024

uzertaş boya 2013 gelir vergisi

uzertaş boya 2013 gelir vergisi

Uzertaş Boya Sanayi Ticaret ve Yatırım A.Ş, gelir tablosunu geçici vergi beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sundu. Hazırlanan gelir vergisi beyannamesi Sermaye Piyasası Mevzuatına göre hazırlanmamış...

Uzertaş Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'nda!

Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. 55 yıldır boya sektöründe faaliyet gösteren Uzertaş, fuara katıldı.

Uzertaş Boya fiyat hareketlerini yayınladı!

Uzertaş Boya Sanayi Ticaret ve Yatırım tarafından bugün Kamu Aydınkatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uzertaş Boya Sanayi Ticaret ve Yatırım A.Ş. fiyat hareketlerini yayınladı.

Uzertaş Boya yönetim kurulu komitelerini yayınladı!

Uzertaş Boya Sanayi Ticaret ve Yatırım A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uzertaş Boya Sanayi yönetim kurulu komitelerini yayınladı.

Uzertaş Boya komitelerini yayınladı!

Uzertaş Boya Sanayi Ticaret ve Yatırım A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uzertaş Boya Sanayi Ticaret ve Yatırım A.Ş. komitelerini yayınladı.

Dünyanın en büyük boya partisi Life in Color İstanbul’da!

2013 yılını Miami’de gerçekleştirilen 25000 kişilik bir festival ile kapatan Life in Color “World’sLargest Paint Party” 9 Ağustos’ta İstanbul’u boyamaya hazırlanıyor.Dünyanın en büyük boya partisi Life in Color 9 Ağustos’ta İstanbul’da yapılacak.

Uzertaş Boya genel kurul toplantı tutanağını yayınladı!

Uzertaş Boya Sanayi ve Ticaret Yatırım A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uzertaş Boya genel kurul toplantı tutanağını yayınladı.

Ahmet Faik Bitlis: Boya sanayii 2014'te yüzde 4 büyüyecek!

Boya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Faik Bitlis, açıklamasında "Bu yıl da 2013'te olduğu gibi yüzde 4 civarında bir büyüme olacağını tahmin ediyoruz dedi.

Boya Sanayiinde, 2014'te yüzde 4 büyüme bekleniyor!

Boya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Faik Bitlis, açıklamasında "Bu yıl da 2013'te olduğu gibi yüzde 4 civarında bir büyüme olacağını tahmin ediyoruz dedi.

DYO, toz boya üretimine başladı!

İnşaat boyalan ve ısı yalıtım sistemleri, sanayi, mobilya gibi tüm alt sektörlerde üretim yapan DYO, toz boya üretimine de başladı. 2013'te toz boya ve bobin boyaları alanına yatırım kararı alarak 28 milyon TL yatırım gerçekleştirildi...

Kayalar Kimya, TİM'in 2013 yılında ihracat yapan ilk 1.000 firma listesine girdi!

Endüstriyel mobilya boya ve vernik sektörünün lider üreticilerinden Kayalar Kimya, TİM'in “2013 yılında ihracat yapan ilk 1.000 firma” araştırmasına göre 60 bin ihracatçı üye arasından ilk 1000 şirket arasında yer alma başarısı gösterdi.

Filli Boya’nın, Coloration 2013-2014 koleksiyonunda en çok tercih edilen renkler!

Filli Boya’nın, Coloration 2013- 2014 koleksiyonunda yer alan renkleri online olarak kombinleme imkanı sunduğu bukombin.com’da, koleksiyonun en çok beğenilen ve tercih edilen renkler belirlendi...

Dyo 2013'te 28 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi!

Yaşar Holding iştiraki Dyo, yatırım atağına geçti. 2013'te toz ve bobin boya sektörlerine giren şirket toplam 28 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi.Avrupa, Rusya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'dan oluşan geniş bir bölgeye ihracat yapmayı hedefliyor...

Turgutlu DYO Toz Boya Fabrikası açıldı!

Türkiye’nin dev sanayi kuruluşlarından Yaşar Holding’ in boya gurubu DYO Turgutlu’ya toz boya fabrikası açtı. 13 Eylül 2013 tarihinde temeli atılan DYO Toz Boya Fabrikası'nın açılışı yapılan organizasyonla gerçekleştirildi...

uzertaş boya 2013 gelir vergisi Haberi

uzertaş boya 2013 gelir vergisi


Uzertaş Boya tarafından yapılan açıklama şöyle:


Aşağıdaki tablo geçici vergi beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunulmuş olup, Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiştir.


Dosya için