04 / 05 / 2024

Uzman Dekorasyon

Uzman Dekorasyon

Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Erdoğdu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Esenler Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Uzman Yapı Tasarım ve Dekorasyon showroomu açıldı!

Mesleğinde uzman 4 ortak tarafından kurulan Uzman Yapı Tasarım ve Dekorasyon Showroom’u , düzenlenen törenle açıldı. İşyerinin açılış kurdelasını, AK Parti 25. Dönem Aydın Milletvekili Adayı Sadık Atay ile minik Ayşe Nur Şahin kesti.

Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Erdoğdu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Esenler Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Tapu ve Kadastro Uzman ve Uzman Yardımcılığı Yönetmelik Değişikliği!

Tapu ve Kadastro Uzman ve Uzman Yardımcılığı Sınav, Atama, Yetiştirme, Görev ve Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 1 Mart 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı...

Buğra Dekorasyon Mahrukat İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Dekorasyon Mahrukat İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Karaarslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta kuruldu.

Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Erkan, Bilgin Ağyüzlü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Şubat'ta Yenerler İş Merkezi'nde kuruldu.

AVM Yatırımları Konferansı uzman, yazar ve yönetici konuşmacıları buluşturuyor!

AYD tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen AVM Yatırımları Konferansı bu yıl da birbirinden değerli uzman, yazar ve de yönetici konuşmacıları bir araya getirerek buluşturuyor...

Hey Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hey Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Halil Kanpak, Mehmet Emin Kanpak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta Fatih, Mesihpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fadime Düğüncü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta Beykoz, Yenimahalle, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

BYZT Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYZT Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, İlhan Beyazıt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Şubat'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Hacı Mansur Sokak, Bayraktar Apartmanı'nda kuruldu.

Serdar Arısu Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Arısu Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Arısu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Avcılar, Gümüşpala Mahallesi'nde kuruldu.

Kentsel dönüşümde uzman Fransız firması Kilis'te!

Kentsel dönüşümde uzman firma olan Egis İnternational'ın yöneticileri Jon Besteliv, Jean Marc Farrugion, M.Fethi Altan ile Funda Yıldırım; Kilis Belediye Başkanlığı adayı Hasan Kara'nın daveti üzerine Kilis'e geldi...

Evmambo’dan Sevgililer Günü’ne özel dekorasyon önerileri!

Yılın en aşk dolu günü “Sevgililer Günü” yaklaştıkça etrafı da heyecan sarmış durumda. Evmambo uzmanlarından Mimar-İçmimar Zeynep Hatice Akgün, evini ufak dokunuşlarla güzelleştirmek isteyenler için dekorasyon önerilerini sıraladı...

Emin Necip Uzman kimdir?

Mimar Emin Necip Uzman, Afet Yasası kapsamında yıkılmak istenen ve Şişli Halaskârgazi Caddesi'nde Cumhuriyet dönemi konut mimarisinin önemli örneklerinden Sadıklar Apartmanı'nın mimarıdır. Peki Emin Necip Uzman kimdir? İşte biyografisi...

Uzman Dekorasyon Haberi

Uzman Dekorasyon
Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Erdoğdu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu. 


Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-DEKORASYON a- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü dekorasyon işlerini yapmak. b- Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale...