05 / 05 / 2024

Uzman Kompozit Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Uzman Kompozit Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Uzman Kompozit Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Uğur Doğan tarafından 40 bin TL sermaye ile kuruldu.

Mertsan Kompozit Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Mertsan Kompozit Alüminyum Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Günay tarafından kuruldu.

Bofarr İnşaat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bofarr İnşaat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyzi Oflaz tarafından kuruldu.

Shaklo Metal Elektrik Malzemesi Makina Kırtasiye Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Shaklo Metal Elektrik Malzemesi Makina Kırtasiye Alüminyum Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Akkaş tarafından kuruldu.

Gülsin Metal Alüminyum Elektrik Malzemeleri Tarım Ürünleri Reklam Medikal Mal.İnş.Mal.Ltd.Şti. kuruldu!

Gülsin Metal Alüminyum Elektrik Malzemeleri Tarım Ürünleri Reklam Medikal Mal.İnş.Mal.Ltd.Şti. Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Demiralay tarafından kuruldu.

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Gençler müjde! Sahil Güvenlik Komutanlığı duyurdu! Uzman erbaş alınacak...

Sahil Güvenlik Komutanlığı "uzman erbaş" alımı yapılacağını açıkladı. Peki sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuru tarihi ne zaman? Uzman erbaş başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı yapacak! Uzman erbaş alımı başvuru şartları neler? Hemen bakın!

Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargâhı ile bağlısı birlik ve kurumlarda istihdam edilmek amacıyla uzman erbaş alımı gerçekleştirilecek. Peki uzman erbaş alımı başvuru şartları neler? Uzman erbaş alımı başvuruları başladı mı? İşte ayrıntılar...

Gençler müjde! Jandarma 7 bin 500 uzman erbaş alıyor! Son başvuru tarihine hemen bakın!

Jandarma Genel Komutanlığı 7 bin 500 sözleşmeli uzman erbaş alacağını duyurdu. Peki, JGK başvuruları ne zaman sona erecek? JGK uzman erbaş alımı başvuru şartları neler? İşte yanıtı...

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

Jandarma uzman erbaş alımı 2022 şarları neler? JGK 7500 sözleşmeli uzman erbaş başvurular başladı mı? İşte detaylar...

Jandarma Genel Komutanlığı çeşitli meslek gruplarında sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu. 7 bin 500 sözleşmeli uzman erbaş alacak olan Jandarma Genel Komutanlığı, Resmi Gazete'de şartları duyurdu. İşte detaylar...

Jandarma Genel Komutanlığı 7 bin 500 personel alacak! Sözleşmeli uzman erbaş alımı 2022

Resmi Gazete’de yayımlanan yeni karara göre Jandarma Genel Komutanlığına 7 bin 500 sözleşmeli uzman erbaş alınacağı açıklandı. Başvurular internet üzerinden yapılacak. İşte 2022 sözleşmeli uzman erbaş alımı için detaylar…

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Alkan tarafından kuruldu.

Uzman Kompozit Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Uzman Kompozit Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Uzman Kompozit Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Kartal'da Uğur Doğan tarafından kuruldu. 


Uzman Kompozit Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü kompazit dış cephe ,silikon cephe,cam cephe,alüminyum uygulamalı muhteviyatlı dış cephe montaj ve uygulamaları yapmak 2-Her türlü alüminyum doğrama,pvc doğrama imalatı uygulaması,montajı ve alım satımı yapmak,yaptırmak. 3-Her türlü alüminyum dış cephe ,demir doğrama plastik doğrama,ürünlerinin imalatı,uygulaması,montaj tamir ve bakımını yapmak,yaptırmak almak ve satmak  4-Her türlü konut ,fabrika atölye,ve benzeri binalara ait çatı izolasyonu,dış cephe izolasyonu yapmak,ısı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak 5-Her türlü alüminyum dış cephe sistemleri,cephe giydirme malzemelerin imalatı, montajı,uygulması,ihracatı,ve ithalatı ile bayiliğini yapmak .bayilik vemek 6-Her türlü izolasyon malzemelerin imalatını ,alım...