17 / 05 / 2024

Uzmaniş Akademi Mühendislik Danışmanlık adres

Uzmaniş Akademi Mühendislik Danışmanlık adres

Uzmaniş Akademi Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Özkan, Mehmet Tunç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da Esenler, Tekstilkent Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Statik İstanbul Akademi Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Statik İstanbul Akademi Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Bilen tarafından kuruldu.

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Vakıf Yüksel tarafından kuruldu.

Cn Akademi Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cn Akademi Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Nalbantoğlu ve Cenk Nalbantoğlu ortaklığında kuruldu.

Uzmaniş Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Mühendislik Eğitim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Uzmaniş Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Mühendislik Eğitim Danışmanlık Limited Şirketi Bülent Karahan ve Ali Kınıkoğlu ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Uzmaniş İnşaat Mühendislik Elektrik Metal Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzmaniş İnşaat Mühendislik Elektrik Metal Kimya Ticaret Limited Şirketi, Erdi Durak tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Ümraniye, Altınşehir Mahalelsi, Kumru Sokak'ta kuruldu.

Akademi Şehir Planlama Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Akademi Şehir Planlama Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi, Metin Güven Şahin tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta Beykoz, Anadolu Hisarı, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.

Uzmaniş Akademi Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzmaniş Akademi Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Özkan, Mehmet Tunç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da Esenler, Tekstilkent Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

14 üniversitenin mühendislik öğrencileri Uyumsoft Akademi’de buluştu!

14 üniversitenin mühendislik öğrencileri Uyumsoft Akademi’de buluştu. Uyumsoft Akademi Yaz Stajı Okulu projesine; Türkiye’nin üniversitelerinden, bilgisayar, bilişim, yazılım, matematik ve endüstri mühendisliği bölümlerinde okuyan öğrenciler katıldı.

YDG Mühendislik İnşaat hakkında ihalelere katılmaktan yasaklama kararı!

Et ve Süt Kamu Genel Müdürlüğü YDG Mühendislik İnşaat hakkında ihalelere katılmaktan yasaklama kararı aldı...

Simetrik Mühendislik 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor!

5 bin metrekarelik yeni bir tesis kuracak Simetrik Mühendislik, 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor...

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi, Adnan Nejat Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Uzmaniş Akademi Mühendislik Danışmanlık adres Haberi

Uzmaniş Akademi Mühendislik Danışmanlık adres


Uzmaniş Akademi Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Özkan, Mehmet Tunç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da kuruldu. 


Uzmaniş Akademi Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Mühendislik danışmanlık hizmetleri(Bir projeyle bağlantılı olarak yapılan hariç) 2- İş yasasının ilgili madde hükümleri gereğince değerlendirilmesi gereken iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili olarak; İş Güvenliği Uzmanlığı hizmeti vermek. İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili eğitim danışmanlık, müşavirlik, mühendislik, proje, denetim, sertifikalandırma, risk analizi her türlü ölçümleme ve raporlama hizmetleri vermek, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili ilk yardım eğitimi ve diğer eğitim hizmetlerini vermek. İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili mühendislik hizmeti vermek. İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili işyeri hekimi, iş güvenliği uzmanı ve diğer sağlık kurum...