02 / 05 / 2024

Üzüm Otel turizm

Üzüm Otel turizm

Saruhanlı'da en büyük gelir kaynağı üzümden adını alan ve Türk Patent Enstitüsü tarafından 5 yıl önce 'Altın Üzüm Otel' unvanıyla tescillenen belediye otelinde 2014 yılında 5 bin 780 kişi konakladı.

Karizma Proje Mühendislik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma Proje Mühendislik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldız Göksu Kılıç tarafından kuruldu.

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Ci Plus Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ci Plus Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Cihan Deregözü tarafından kuruldu!

Dek Otel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dek Otel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Deniz Bozkurt ve Kemal Daş ortaklığında kuruldu.

Ydy Otel Turizm Seyahat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydy Otel Turizm Seyahat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Selda Yıldız tarafından kuruldu.

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İbrahim Tanrıverdi, İsmail Tanrıverdi ve Murat Kızılboğa ortaklığında kuruldu.

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Kıyasettin İğrek tarafından kuruldu.

Ayis Otel Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayis Otel Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda  400 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Yıldız ve Mesut Yılmaz tarafından kuruldu.

Şah Suit Otel Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Suit Otel Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Deregözü tarafından kuruldu.

Özüm Elif Turizm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüm Elif Turizm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Pekdemir tarafından kuruldu.

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Aydın ortaklığında kuruldu.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Yıldırım tarafından kuruldu. 

Üzüm Otel turizm Haberi

Üzüm Otel turizm

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, ilçedeki konaklama sorununun giderilmesi amacıyla 2010 yılında hizmete açılan otelin 5 yıldan bu yana tam kapasite çalıştığını kaydetti. 



İlçenin gelir kaynağı 

Saruhanlı Belediyesi'nee işletilen İstasyon Mahallesi Menekşe Sokak'ta hizmet veren 17 odadan oluşan ve 50 kişilik kapasiteye sahip Üzüm Otel'in müşterilerine en iyi hizmeti sunduğunu ifade eden Yaralı, "İlçemizde 5 yıldır faaliyet gösteren otelimiz bu yörede önemli bir ihtiyacı karşıladı. 2014 yılında otelde 5 bin 780 kişi konakladı. Bu rakam da gösteriyorki hizmetimiz amacına ulaşmıştır. Otelimizde 1 suit, 6 duble, 2 apart ve 8 de normal olmak üzere toplam 17 oda bulunuyor. Odalarda televizyon, telefon, klima ve 24 saat sıcak su mevcut. Ayrıca Otel'de her sabah açık büfe kahvaltı da veriliyor" dedi. 


5 yıl önce hizmete giren...