05 / 05 / 2024

Uzun Burun Katı Atık Tesisi tamamlandı mı

Uzun Burun Katı Atık Tesisi tamamlandı mı

Manisa Büyükşehir Belediyesinin şehrin 40 yıllık kanayan yarası olan çöp sorununa son vermesi amacıyla çalışmalarını geçtiğimiz yıl başlattığı Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin inşaatı tamamlandı.

Citroen'dan yeni indirim kampanyası! Citroen C3 Aircross Ocak ayı fırsatlarını açıkladı...

Otomobil almak isteyenler, markanın yaptığı indirimler ile Citroen C3 Aircross sahibi olabilirler. Otomobil, hem daha az yakıyor hem de daha uzun yol kat ediyor. Ocak ayı bitmeden bu fırsatı kaçırmayın. Ocak ayı Citroen C3 Aircross fiyat listesi.

Segway ile en uzun mesafe elektrikli scooter deneyimi! İşte Segway ürünlerinin Mart 2022 fiyat listesi…

Segway’in etkileyici ve tasarımlarıyla dikkat çeken elektrikli scooter modelleri ile uzun mesafeler kat edilebiliyor. Segway elektrikli scooter modelleri ve aksesuarlarının fiyatlarını sizler için derledik…

Uzunlar Katı Atık Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Katı Atık Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Doğan Uzun tarafından 500 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da kuruldu.

Uzun Burun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin şehrin 40 yıllık kanayan yarası olan çöp sorununa son vermesi amacıyla çalışmalarını geçtiğimiz yıl başlattığı Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin inşaatı tamamlandı.

Katırcıoğlu Seyahat Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürüntüleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Katırcıoğlu Seyahat Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürüntüleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Cevat Ümit Uzun Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Toplu yapılarda kat malikleri kurulu en uzun hangi sürede toplanabilir?

Tek ve toplu yapılarda, bina yönetimi kat malikleri kurulu tarafından sağlanıyor. Kat malikleri kurulu, yılda bir defadan az olmamak toplanıyor. Peki, toplu yapılarda kat malikleri kurulu en uzun hangi sürede toplanabilir?

Veysel Eroğlu: 76 şehrin uzun vadeli su planlarını yaptık!

Burdur Günleri'ne katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, içme suyu konusunda 76 şehrin uzun vadeli planlamalarını yaptıklarını belirterek, "Hiçbir şehri susuz bırakmayacağız" dedi...

Filli Boya 37'nci Yapı Fuarı'na Coloration projesiyle katılıyor!

Filli Boya, bu yıl Yapı Fuarı' na Coloration projesiyle katılıyor. Şirketin Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun, " Projeyle farklı eğilimleri ve yenilikçi düşünceleri tanıtmayı hedefliyoruz " dedi...

Hafele Yapı Fuarı 2014'e katılıyor!

Tüm yaşam alanlarına özel çözümler sunan ürünleriyle uzun yıllardır Yapı Fuarı’na katılan Häfele, mekanlara mutluluk katan en yeni ürünlerini ünlü mimar Uğur Köse’nin tasarladığı konsept ve mekanlar üzerinde sergileyecek.

Yusuf Uzun’dan Beylikdüzü'ne üniversite müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Meclisi’ nin Belediye Kültür Merkezi' nde düzenlediği toplantıya katıldı. Uzun, toplantıya katılan okul başkanlarına üniversite müjdesi verdi...

Yusuf Uzun: Kentsel Dönüşüm yasası ile son yıllarda önemli gelişmeler kaydedildi!

Beylikdüzü Belediyesi ile İstanbul Gelişim Üniversitesi 'nin birlikte düzenlediği Kentsel Dönüşüm Sempozyumu 'na katılan Yusuf Uzun, kentsel dönüşüm konusunda vatandaşların daha da bilinçlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Yusuf Uzun: Kentsel dönüşümde vatandaşlar bilinçlenmeli!

Beylikdüzü Belediyesi ile İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin birlikte düzenlediği 'Kentsel Dönüşüm Sempozyumu'na konuşmacı olarak katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, kentsel dönüşüm konusunda vatandaşların daha da bilinçlendirilmesi gerektiğini

Yusuf Uzun: Kentsel dönüşüm konusunda vatandaşların bilinçlendirmesi şart!

Beylikdüzü Belediyesi ile İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin birlikte düzenlediği 'Kentsel Dönüşüm Sempozyumu'na konuşmacı olarak katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun: Kentsel dönüşüm konusunda vatandaşların bilgilendirilmesi şart.

Uzun Burun Katı Atık Tesisi tamamlandı mı Haberi

Uzun Burun Katı Atık Tesisi tamamlandı mı


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük çevreci yatırımı olan Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda evsel çöplerin alım denemeleri başladı. Test çalışmalarını Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, Uzunburun Mahalle Muhtarı İbrahim Çakır, yüklenici firma yetkilileri ve daire personelleri ile birlikte inceledi. Deneme çalışmalarının her birini detaylı şekilde inceleyen Yıldırım, Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nın çalışma prensibi hakkında da bilgiler verdi.  

Tam otomatik, Entegre Bir Tesis

2012 yılında Manisa Belediyesi döneminde Başkan Cengiz Ergün’ün talimatıyla startı verilen Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’ndaki çalışmaların 2015 yılı Ağustos ayında başlandığını ve bugün itibariyle proje takviminden yaklaşık 5 ay önde olduklarını belirten Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı...