27 / 04 / 2024

Citroen'dan yeni indirim kampanyası! Citroen C3 Aircross Ocak ayı fırsatlarını açıkladı...

Citroen'dan yeni indirim kampanyası! Citroen C3 Aircross Ocak ayı fırsatlarını açıkladı...

Otomobil almak isteyenler, markanın yaptığı indirimler ile Citroen C3 Aircross sahibi olabilirler. Otomobil, hem daha az yakıyor hem de daha uzun yol kat ediyor. Ocak ayı bitmeden bu fırsatı kaçırmayın. Ocak ayı Citroen C3 Aircross fiyat listesi.



Piyasada dikkat çeken araç modelleri arasında yer alan Citroen C3 Aircross konforlu bir kullanım sağlarken performans ve yakıt ekonomisi ile de beklentilerini karşılayan özellikleri kapsamında birden çok özelliği bünyesinde barındırıyor. Şehir içi kullanımında uzun yol kat eden Citroen keyifli sürüş deneyimi ile tüm dikkatleri üzerinde topluyor. İşte Citroën C3 Aircross fiyat listesi.

CİTROEN C3 AİRCROSS ÖZELLİKLERİ

Geniş iç hacmi ve ergonomik tasarımı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan C3 Aircross, model, sürücü ve yolcular için rahat bir seyahat imkanı sağlamaktadır. Modern iç tasarımı ile merak uyandıran C3 Aircross, 410 litrelik bagaj hacmine sahiptir. Günlük kullanım ve alışveriş için oldukça yeterli bir donanıma sahip olan Aracın arka koltukları katlandığında yükleme alanı 1289 litreye çıkmaktadır.

Seyahat için büyük bir taşıma alanı sağlayan araç 130 beygir güç üretirken 1.2 litrelik benzinli motor ile piyasada yer alıyor. 6 ileri tam Şanzıman ile kombine edildiğinde aracın hem şehir içerisinde hem de açık yollarda sorunsuz bir sürüş deneyimi sağladı görülmektedir. Oldukça ekonomik bir model olarak karşımıza çıkan C3 Aircross şehir içerisinde ve şehir dışında yakıt verimliliği ile uzun vadede maliyet sağlayan bir seçenek olarak bilinmektedir.

Citroen dan yeni indirim kampanyası! Citroen C3 Aircross Ocak ayı fırsatlarını açıkladı...

CİTROEN C3 AİRCROSS FİYAT LİSTESİ

1.2 PureTech 130 HP - EAT6 Feel Bold

Fiyatı: 1.149.000 Türk Lirası.

1.2 PureTech 130 HP - EAT6 Shine (Çift Renk)

Fiyatı: 1.295.000 Türk Lirası.

Citroen'den çılgın liste: Bu fiyata SUV almak mı?

Uygun fiyatlı SUV: Citroen C3 Aircross 2023 fiyat listesi!

Citroen C3 Aircross SUV'u bir daha bu fiyata bulamayabilirsiniz! İşte Citroen C3 Aircross SUV 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Geri Dön