03 / 05 / 2024

Uzun Sokak trabzon

Uzun Sokak trabzon

Trabzon'un kent meydanının tarihi ve kültürel kimliğinin öne çıkarılarak yeniden eski canlılığına kavuşturulmasını amaçlayan ve Uzun Sokak, Meydan ve Kahramanmaraş Caddesini kapsayan Açık AVM Projesi toplantısı TTSO'da yapıldı

Trabzon Çömlekçi'de yıkımlar başladı!

Trabzon sakinlerinin uzun süredir beklediği Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde 2. Etap kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı. 

Yeni Zigana Tüneli Avrupa'nın en uzun tüneli olacak!

Trabzon ile Gümüşhane arasında yapılan yeni Zigana Tüneli’nin yüzde 52'si tamamlandı. Avrupa’nın en uzun tüneli olacak projenin 2020'de tamamlanması planlanıyor.

Trabzon'da öncelik imar!

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Hasan Kamil Velioğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Muzaffer Aydın’la imar planı hakkında konuştu. Velioğlu, “Kentin imarında uzun vadeli planlamalar yapmalıyız'' dedi.

Karadeniz'in en uzun teleferik hattı tamamlandı!

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde kurulan Karadeniz'in 3 bin 600 metre ile en uzun mesafeli teleferik projesi tamamlandı. 

Karadeniz'in en uzun mesafeli teleferik projesi Nisan'da açılıyor!

Trabzon Beşikdüzü ilçesinde hayata geçirilen Karadeniz'in 3 bin 100 metre ile en uzun mesafeli teleferik projesinde çalışmalar devam ediyor. Deneme seferleri yapılan projenin Nisan'da hizmete girmesi planlanıyor.

Trabzon Ortahisar yeniden inşa ediliyor!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ilçedeki yatırım, proje ve hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Genç, Pazarkapı, Ekopark, Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi ve Kemeraltı Sokak Sağlıklaştırma Projesi’nden bahsetti.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesinin inşaatı bitti!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısıyla yürüttüğü yaklaşık 4,5 milyon lira maliyete sahip "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi"nin inşaatı btti.

Karadeniz’in en uzun teleferik projesi Ekim'de açılacak!

Ordu ve Samsun’daki teleferik projelerinden daha uzunu Trabzon'a inşa ediliyor. Karadeniz’in en uzun mesafeli teleferik projesinin Ekim ayında hizmete açılması planlanıyor.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon'da hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük ve en modern Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanıyor.

Trabzon Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’a kazandırılmakta olan Türkiye'nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanma aşamasına geldi.

Trabzon Kemeraltı Çarşısı restore edilecek!

Trabzon'un tarihi "Kemeraltı" çarşısı, Ortahisar Belediyesince hayata geçirilen "Kemeraltı Sokak Sağlıklaştırma Projesi" kapsamında restore edilerek, turizmde daha da ön plana çıkartılacak.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesi 4,5 milyon TL’ye mal olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'ni Trabzon’a kazandırıyor.

Trabzon'a 4,5 milyon liralık modern hayvan barınağı kuruluyor!

Trabzon'da 4,5 milyon liraya mal olması planlanan modern merkez, 89 dönüm arazi üzerinde kuruldu. Merkezde tüm sokak hayvanları ve doğada yaralanmış her türlü canlının tedavileri yapılacak.

Uzun Sokak trabzon Haberi

Uzun Sokak trabzon

    Gerçekleştirilen  toplantıya Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Özcan İlarslan ve esnaflar katıldı.


       Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, toplantıda yaptığı konuşmada Trabzon'da ticaretin kalbinin attığı Uzun Sokak ve Meydan bölgesinin yeni bir anlayış ve vizyonla yenilenmesi ve şehre kazandırılması gerektiğini söyledi.


 Vali Kızılcık, yurt dışında çeşitli örnekleri bulunan açık AVM'lerin bir benzerinin de bu alanda yapılabileceğini belirterek bu proje için konunun taraflarıyla kapsamlı çalışmalar yapılması gerektiğini ifade etti.


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise şehrin merkezini canlandıracak ve ticareti artıracak böyle...