25 / 07 / 2024

uzun vade avantaj mı

uzun vade avantaj mı

Bankalar bir yıl hatta daha uzun vadeli mevduatlara da yüksek faiz vermeye başladı. Artan TL ihtiyacı faiz oranlarını yüzde 14.75'lere yükseltti. Vadeler ise üç yıla kadar uzadı..

TOBB, Yedi Mavi'deki 356 konutun satışına başladı! Hemen teslim, peşin fiyatına 12 ay vade sıfır faiz avantajıyla!

İstanbul Zeytinburnu Yedi Mavi’deki arsa sahibi (TOBB) stoğu ilk kez satışta. TOBB kendi bünyesindeki 356 adet konutun satışına resmen başladı. Peşin fiyatına 12 ay vade sıfır faiz avantajıyla satışta olan konutlar 'hemen oturuma hazır' olup konut sahiplerini bekliyor.  

İnci Mahall Akçalar'da yüzde 50 peşinat 10 ay vade avantajı!

Bedri Polater İnşaat imzasıyla Bursa Akçalar'da yükselen İnci Mahall Akçalar'da  yüzde 50 peşinat 10 ay vade avantajı devam ediyor. İnci Mahall Akçalar'da konut fiyatları ne kadar? İnci Mahall Akçalar'da hangi tip konutlar yer alıyor? İşte detaylar...

Sultangazi Cebeci Park Evleri'nde peşin fiyatına 20 ay vade avantajı!

Sultangazi Cebeci Park Evleri'nde peşin fiyatına 20 ay avde anatajıyla satışlar devam ediyor. Cebeci Park Evleri ne kadar? 26 Haziran 2024 Cebeci Park Evleri konut fiyat listesi...

Ankara Baytim Batı konutları yüzde 50 peşin 24 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Ankara Baytim Batı konutları, Baytim Mimarlık imzasıyla Ankara Yenimahalle'de inşa ediliyor. Pojede yüzde 50 peşin 112 ay vade avantajıyla satışlar başladı. Peki Ankara Baytim Batı konutları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Uzmanı açıkladı: Toprak yatırımı yapacaklar kısa, orta, uzun vade stratejisi belirlemeli… İşte o formül

Arsa, arazi, tarla genellikle uzun süreli bir yatırım aracı olarak görülüyor ancak doğru yapıldığında kısa vadede de yüksek getiri sağlayabiliyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, arsa, tarla alacakların da yatırım sepetini kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlaması gerektiğini söyledi.

Lim Hill Çengelköy'de yüzde 50 peşin 24 ay vade avantajı!

Lim Hill Çengelköy projesi, Lim Mimarlık imzasıyla İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de inşa eidliyor. Projede konut satın almak isteyenler için yüzde 50 peşin 24 ay vade avantajı sunuluyor. 

Airbnb'ye uygun Kartal My Flats projesinde yüzde 50 peşin 18 ay vade avantajı!

Ergaz İnşaat imzasıyla Kartal'da inşa edilen My Flats projesi Airbnb'ye uygun modern konut projesi olarak inşa ediliyor. Tamamı turizm yasasına uygun olarak inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki My Flats projesinde daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Batıyakası Kartal'da yüzde 25 peşinat 60 aya varan vade avantajı!

Kartal Esentepe'de yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arazisinde yükselen Batıyakası Kartal projesinde  yüzde 25 peşinat 60 aya varan vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

Bahçe Bahçeşehir'de yüzde 25 indirim ve 36 ay vade avantajıyla!

Bahçe Bahçeşehir projesi Bahçeşehir'de Mutlu İnşaat ve Ceylan Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede kişiye özel yüzde 25 indirim ve firma bünyesinde 36 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Bahçe Bahçeşehir'de konut fiyatları ne kadar? Bahçe Bahçeşehir'de hangi konut tipleri bulunuyor?

Habitat Evler Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin 24 ay vade avantajıyla! 

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Habitat Evler'de yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Maltepe Luna Dragos'ta 120 ay vade avantajı!

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luna Dragos projesinde 1,69 oran, 120 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. Peki Luna Dragos'ta daire fiyatları ne kadar?

Hayat City Mahmutbey'de yüzde 60 peşin 18 ay vade fırsatıyla! Teslimler 2025'te!

Özak GYO tarafından Basın Ekspres'e komşu olarak yükselen projede yüzde 60 peşin 18 ay vade avantajı devam ediyor. Peki Hayat City Mahmutbey'de konut fiyatları ne kadar? Hayat City Mahmutbey'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Ankara Kasr-ı Han Konakları lansmana özel yüzde 25 peşinat 48 ay vade avantajıyla satışta! Yeni proje!

Efeler Grup tarafından Ankara’nın en özel yerlerinden biri olan İncek Kızılçaşar’da hayata geçirilen  Kasr-ı Han Konakları'nda lansmana özel yüzde 25 peşinat 48 ay vade avantajıyla satışlar başladı.

uzun vade avantaj mı Haberi

uzun vade avantaj mı



Bankalar artan TL ihtiyacı parasını TL mevduatta değerlendirenler için yeni bir fırsat yarattı. Bugüne kadar genelde bir aya, son dönemde ise en uzun üç ay vadeli mevduatlara yüksek Faiz veren bankalar şimdi bir yıl hatta 1000 günlük mevduatlara da yüksek faiz oranları uygulamaya başladı.


Bugün çoğu bankanın bir ay ile 12 ay vadeli mevduat faiz oranları neredeyse eşitlenmiş durumda. Örneğin, vade bozmadan para yatırıp çekme imkanı sağlayan ING Bank'ın Turuncu Hesap'ı, Odeabank'ın Oksijen Hesap'ı bir gün ile 12 ay arasındaki tüm vadelere aynı faizi uyguluyor. ING Bank Turuncu Hesap müşterilerine yüzde 13.50, Odeabank Oksijen Hesap'a ise 14.50 faiz veriyor.


Yine benzer çalışma prensibi bulunan ONB Finansbank'ın Çekici Hesap, Şekerbank'ın Sözünde Duran Hesap, Fibabank'ın Kiraz Hesap ile Burgan Bank'ın Dinamik Mevduat hesapları...