25 / 07 / 2024

uzun vadeli mevduat faizi

uzun vadeli mevduat faizi

Bankalar bir yıl hatta daha uzun vadeli mevduatlara da yüksek faiz vermeye başladı. Artan TL ihtiyacı faiz oranlarını yüzde 14.75'lere yükseltti. Vadeler ise üç yıla kadar uzadı..

Bankaların 32 günlük güncel mevduat getirisi ne kadar?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bankalarca açılan mevduatlara uygulanan ağırlıklı ortalama faiz oranlarını duyurdu. Buna göre, kısa vadeli mevduat faizleri hariç diğer faizlerde gerileme yaşandığı kaydedildi. 

Uzmanı açıkladı: Toprak yatırımı yapacaklar kısa, orta, uzun vade stratejisi belirlemeli… İşte o formül

Arsa, arazi, tarla genellikle uzun süreli bir yatırım aracı olarak görülüyor ancak doğru yapıldığında kısa vadede de yüksek getiri sağlayabiliyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, arsa, tarla alacakların da yatırım sepetini kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlaması gerektiğini söyledi.

Kuzey Kıbrıs'ta yabancıların mal edinme ve uzun vadeli kiralama şartlarına yeni düzenleme!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yabancıların mal edinmelerine kısıtlamalar getiren "Taşınmaz Mal Edinme ve Uzun Vadeli Kiralama (Yabancılar) (Değişiklik) Yasa Tasarısı" KKTC Cumhuriyet Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edildi.

1 milyon TL'nin 181 günlük getirisi ne kadar? Hangi banka Mayıs 2024'te ne kadar mevduat faizi veriyor?

Yastık altında parası olan vatandaşlar artan faiz oranlarından yararlanarak, kısa ve uzun vadeli mevduatlar üzerinden yüksek getiri elde etme fırsatı yakalamak istiyor. Peki Mayıs 2024 mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar mevduat faizi veriyor?

Mevduatta vade uzuyor! 150 bin TL'nin 32 günlük faizi kaç TL? Banka mevduat faiz oranları: En yüksek vadeli mevduat 2024

Uzun vadeli TL mevduatlarda tutulan para son 10 ayda 1.3 trilyon TL büyüdü ve 1.8 trilyon TL'yi geçti. Peki banka mevduat faiz oranları ne kadar? İşte en yüksek vadeli mevduat...

Nisan 2024 vadeli mevduat faizi! 250 bin TL'ye 32 günde tam bu kadar veriliyor: İşte en yüksek mevduat faizi!

Vatandaşlar ellerindeki nakit birikimi bankaya yatırdıklarında ne kadar kazanç elde edeceklerini hesaplamak istiyor. İşte en yüksek mevduat faizi veren bankalar...

Bankalardan yüzde 75 mevduat faizi teklifi! Duyan inanamadı

Merkez Bankası’nın geçen hafta yaptığı faiz artırımı kararının ardından, bankalar 3 aylık vadeli mevduat faizlerini yüzde 57’ye çıkardı. Gazeteci Barış Esen, bazı bankaların müşterilerine yüzde 75 faiz teklif ettiğini duyurdu.

Bankalardan cazip mevduat kampanyaları!

Finans sektöründe yer alan rekabetin artması ile beraber bankalar, farklı yöntemler ile müşterileri kazanmaya çalışıyorlar. Bankalar, müşterilerini uzun vadeli yatırımlara yönlendirmek amacı ile de cazip faiz oranları ile kampanyalar duyuruyorlar.

Bankaların 100 bin TL'nin 32 günlük mevduat getirisi ne kadar? Banka banka yenilenen mevduat faiz oranları!

Finans sektöründe rekabetin artması ile beraber bankalar da, kendilerine müşteri çekmek için yeni stratejiler yapıyorlar. Bu stratejilerden biri de uzun vadeli mevduat hesapları ile ilgili olarak yapılan düzenlemeler. Uzun vadeli mevduat hesapları ve kısa vadeli getirileri.

Bankalar açıkladı! 50.000 TL'nin 32 ve 92 günlük mevduat kazancı ne kadar?

Vadeli mevduat hesapları, diğer yatırım araçlarına oranla daha az risk içermektedir ve vade sonunda ana paranın garantili olarak geri ödenmesini de sağlamaktadır. Buna göre, vatandaşlar vadeli mevduat faiz ve getirilerini merak ediyorlar. 

Banka banka 150 bin TL'nin, 32 günlük mevduat kazancı ne kadar? 

Türkiye'deki bankacılık alanında mevduat faiz oranlarının yükselmesi ile yatırımcıların banka mevduatlarına olan ilgisini önemli ölçüde arttı. 32 günlük vadeli mevduat hesapları yatırımcının tercihi oldu. İşte 150 bin TL'nin 32 günlük getirisi...

Konut almak isteyenlere müjde! Ocak 2024 180 ay vadeli 1.5 milyon TL konut kredisi!

Konut sahibi olmak, birçok insanın hayalini süsleyen önemli adımlardan biridir. Buna göre, Finansbank ve Garanti BBVA, uzun vadeli konut kredisi kampanyaları ile bu hayali gerçeğe dönüştürecek. İşte haberin ayrıntılar...

Borsada düşüşler ve yükselişler bitmez: Kazanan doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlar olur!

Değer Yatırımcısı Yasin Özdemir, X sosyal medya hesabından Borsada yaşanan düşüş ve yükselişler ile ilgili açıklama yaptı ve "Kazanan kesinlikle doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlardır" dedi. İşte Özdemir'in o paylaşımı ve vatandaşların yorumları...

uzun vadeli mevduat faizi Haberi

uzun vadeli mevduat faizi



Bankalar artan TL ihtiyacı parasını TL mevduatta değerlendirenler için yeni bir fırsat yarattı. Bugüne kadar genelde bir aya, son dönemde ise en uzun üç ay vadeli mevduatlara yüksek Faiz veren bankalar şimdi bir yıl hatta 1000 günlük mevduatlara da yüksek faiz oranları uygulamaya başladı.


Bugün çoğu bankanın bir ay ile 12 ay vadeli mevduat faiz oranları neredeyse eşitlenmiş durumda. Örneğin, vade bozmadan para yatırıp çekme imkanı sağlayan ING Bank'ın Turuncu Hesap'ı, Odeabank'ın Oksijen Hesap'ı bir gün ile 12 ay arasındaki tüm vadelere aynı faizi uyguluyor. ING Bank Turuncu Hesap müşterilerine yüzde 13.50, Odeabank Oksijen Hesap'a ise 14.50 faiz veriyor.


Yine benzer çalışma prensibi bulunan ONB Finansbank'ın Çekici Hesap, Şekerbank'ın Sözünde Duran Hesap, Fibabank'ın Kiraz Hesap ile Burgan Bank'ın Dinamik Mevduat hesapları...