24 / 07 / 2024

Uzunçarşı Rekreasyon Projesi

Uzunçarşı Rekreasyon Projesi

Sakarya Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde gelinen son aşamayı açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölgede ticaret yapmakta olan bir kısım esnafımıza kamulaştırma bedelleri ödenmeye başladı.

Bilgiçler Yapı'dan yeni İstanbul Ticaret Mahallesi projesi...

Bilgiçler Yapı'nın, değişen iş ihtiyaçlarına cevap veren yeni nesil ticaret projelerinden AKTİM Çarşı- Ofis Projesi'nin yapımı devam ediyor. İstanbul Ticaret Mahallesi' olarak da adlandırılan, depreme dayanıklı olan yapısından ulaşımda avantaj sağlayan konumuna dikkat çeken proje satışta.

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Dijital Türk Lirası'nın riskleri neler? 

Merkez Bankası’nın, “Dijital Türk Lirası Ar-Ge Projesi”ni hayata geçirmesi ile beraber çok sayıda yatırımcı bu borsadaki riskleri merak etti. Peki, Dijital Türk Lirası'nda ne gibi riskler bulunuyor?

Rize'deki Çay Çarşısı'nın inşaatı hız kesmiyor!

Rize Ticaret Borsası’nca hazırlanan ‘Çay Çarşısı’ projesi inşaatı devam ediyor. Çarşıda, 30 metre yüksekliğinde ince belli çay bardağı anıtı yapılıyor. Anıtın içerisinde, çay müzesi, çayın topraktan bardağa serüvenini anlatan 13D çay sineması ve seyir terası olacak.

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Rize Çay Çarşısı Projesi 18 ayda tamamlanacak!

Rize Ticaret Borsası tarafından (RTB) hayata geçirilecek Çay Çarşısı Projesi'nin ihalesi sonuçlandı. Projenin 18 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Dicle Vadisi Projesi’nin ilk etabı iptal edildi! 

Dicle Vadisi'nde yer alan Hevsel Bahçeleri, UNESCO Dünya Kültürel ve Doğal Mirası listesinde yer alıyordu. Daha sonra rezerv yapı alanı ilan edilen bölgede başlatılan Rekreasyon Projesi’nin ilk etabı iptal edildi.

Arş Rezidans'ta 455 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Arş Rezidans projesi Alpaslan Grup tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde daire tiplerine yer verilen projede fiyatlar 455 bin TL'den başlıyor. 

Sakarya Tarihi Uzunçarşı açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi Uzunçarşı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Tarihi Uzunçarşı’daki dönüşüm tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı’da dönüşüm çalışmalarının tamamlandığını ve 9 Kasım Cuma günü 14.00’da açılışının yapılacağını müjdeledi.

Manisa Salihli'nin dev projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de inşa edilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı Projesi'nde sona yaklaşıldı. Eski Kamyon Garajının bulunduğu alanda hayata geçirilen projenin 1 ay içinde açılması planlanıyor.

Venezia ÇarşıPazar fiyat bilgisi!

Venezia ÇarşıPazar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Venezia ÇarşıPazar projesi Venezia Mega Outlet içinde bulunuyor. 

Karadeniz'in en uzun teleferik hattı tamamlandı!

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde kurulan Karadeniz'in 3 bin 600 metre ile en uzun mesafeli teleferik projesi tamamlandı. 

Uzunçarşı Rekreasyon Projesi Haberi

Uzunçarşı Rekreasyon Projesi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uzunçarşı Rekreasyon Projesi’nde gelinen son aşamayı sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Tarihi adada projeye aykırı yapıların kamulaştırma sürecinin devam ettiğini aktaran Başkan Toçoğlu, “Bölgede ticaret yapmakta olan bir kısım esnafımıza kamulaştırma bedelleri ödenmeye başladı” diye konuştu.


Kazanan Sakarya Olacak

Toçoğlu açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi; “Hukuki disiplinden taviz vermemiz mümkün değil. Bilirkişi marifetiyle tespit edilen bedelleri vatandaşlarımıza ivedilikle ödüyoruz. Belirlenen bedelleri peyderpey ödemeye devam ederek; projenin en kısa süre içerisinde hayata geçirilmesini sağlama hedefindeyiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Esnafımızın mağdur edecek girişimlerde bulunmamız düşünülemez. Herkesten biraz daha fazla sabır ve sağduyu bekliyoruz. İnşallah projenin hayata geçmesiyle kazanan esnafımız ve Sakarya olacak."


Sakarya Büyükşehir...