17 / 05 / 2024

Uzunçarşı tasarım

Uzunçarşı tasarım

Kısa süre önce Adapazarı Belediye Başkanı Dişli ile Tarihi Uzunçarşı için rehabilitasyon çalışması açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, 28 Ekim Salı günü Orhangazi Kültür Merkezi’nde esnafın proje ile ilgili görüşünü alacak.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

Arn Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arn Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Arın tarafından kuruldu.

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Yaşar ve Nurettin Bekçi ortaklığında kuruldu.

Arı Pro Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı Pro Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Eftal Yalın Coşkun tarafından kuruldu.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Racu Yapı Tasarım Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Racu Yapı Tasarım Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alev Uçar tarafından kuruldu.

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sancak, Mert Güner, Uğur Can Erginağ ve Umut Dağar ortaklığında kuruldu.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

2019 DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması finali yaklaşıyor!

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda final günü yaklaşıyor. 47 üniversiteden 75 takımın başvurduğu yarışmanın finali, 9 Nisan'da Osmanlı Arşivleri Kağıthane Binası'nda yapılacak.

Tarihi Uzunçarşı’daki dönüşüm tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı’da dönüşüm çalışmalarının tamamlandığını ve 9 Kasım Cuma günü 14.00’da açılışının yapılacağını müjdeledi.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"yla kimliği kaybolma tehlikesi içinde olan kentlere yeni kimlik kazandırmanın amaçlandığını belirtti.

Uzunçarşı tasarım Haberi

Uzunçarşı tasarım

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, kısa süre önce Tarihi Uzunçarşı esnafı ile bir araya gelmiş ve yaklaşık 3 yıldır üzerinde çalışılan tarihi adanın dönüşüm projesini esnafa açıklamıştı. Gerçekleştirilen toplantıda esnafa rağmen bu projeyi hayata geçirmeyeceklerini ve esnafın görüşünün önemli olduğunu ifade eden Başkan Toçoğlu, karar için tekrar toplanılacağını belirtmişti. Konu ile ilgili olarak Tarihi Uzunçarşı Yaşatma ve Güzelleştirme Dernek Başkanı Osman Bayrak yaptığı açıklamada, esnaf ile görüşmelerin devam ettiğini ve olumlu ya da olumsuz kararı 28 Ekim Salı günü saat 11.00’da, Orhangazi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek toplantıda açıklayacaklarını belirtti.



Uzunçarşı Cephe Sağlıklaştırma ve Tasarım Projesi

Hayata geçirilecek proje ile öncelikle tescilsiz yapılardaki doğrama uyumsuzlukları ve cephe oransızlıkları giderilecek. 14’ü tescilli olmak üzere toplam 74 bina...