30 / 04 / 2024

uzunçarşı yenileme projesinde son durum

uzunçarşı yenileme projesinde son durum

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde 2. etap çalışmaları için 25 Ocak Çarşamba günü ihaleye çıkacaklarını açıkladı.

TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Çarşıbaşı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 sosyal konut projesi...

Uzun süreli başarı için Jack Ma'dan 5 önemli tavsiye!

Alibaba şirketinin kurucusu Jack Ma'dan uzun süreli başarılı olunmanın 5 önemli tavsiyesi. Peki uzun süreli başarıyı yakalamak için ne yapılmalı? İşte cevabı...

Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konut inşa edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konutluk çalışma başlattıklarını, bunların 35 binini tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettiklerini belirtti.

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Sakarya Tarihi Uzunçarşı açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi Uzunçarşı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Tarihi Uzunçarşı’daki dönüşüm tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı’da dönüşüm çalışmalarının tamamlandığını ve 9 Kasım Cuma günü 14.00’da açılışının yapılacağını müjdeledi.

Rize Hamamderesi Kentsel Dönüşüm Konutları teslim edildi!

20 Haziran'da başlayanR ize Merkez Hamamderesi Kentsel Yenileme Projesinde satılan konutların teslim işlemleri bugün sona eriyor...

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

TOKİ Tabakhane Yenicuma'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi sona eriyor.

Kabataş Martı Projesi'ne eleştiriye tazminat davası!

Kabataş iskelesinin proje mimarı Hakan Kıran'ın, yazdığı makalede kişilik haklarını zedelediği iddiasıyla araştırmacı Cihan Uzunçarşılı Baysal aleyhine açtığı 1.000 liralık tazminat davasının görülmesine devam edildi

Karadeniz'in en uzun mesafeli teleferik projesi Nisan'da açılıyor!

Trabzon Beşikdüzü ilçesinde hayata geçirilen Karadeniz'in 3 bin 100 metre ile en uzun mesafeli teleferik projesinde çalışmalar devam ediyor. Deneme seferleri yapılan projenin Nisan'da hizmete girmesi planlanıyor.

TOKİ Uşak Merkez son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme projesinde yer alan 196 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Niğde Efendibey 1. Etap başvuruları bugün başlıyor!

Niğde Efendibey 1.Etap Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 74 adet konut için başvurular 2 Ekim-29 Aralık 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

uzunçarşı yenileme projesinde son durum Haberi

uzunçarşı yenileme projesinde son durum


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı’da devam eden yenileme çalışmaları ile ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmelerini paylaştı. Tarihi adada çalışmaların etap etap sürdürüleceği bilgisini hatırlatan Başkan Toçoğlu, çarşının  kuzey ucundan (Ağa Camii) başlayan ilk etap işlemlerinde ciddi bir ilerleme kaydedildiğini aktardı. Başkan Toçoğlu ayrıca Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde 2. etap çalışmaları için 25 Ocak Çarşamba günü ihaleye çıkacaklarını açıkladı.


2. etap başlıyor

Başkan Toçoğlu şu ifadelere yer verdi; “Büyükşehir Belediyesi olarak oldukça kapsamlı bir çalışma başlattık. Tarihi Uzunçarşımızı yeniliyoruz. Çarşıda geldiğimiz son noktayı sizlerle paylaşmak istiyorum: Yenileme projesinde 2. etap çalışmalarımız için ihaleye çıkıyoruz. 25 Ocak Çarşamba günü 2. etap için yapım ihalemizi gerçekleştireceğiz. Şehrimize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.”


Yeni görünüm ortaya çıkıyor

“Çarşımızın  kuzey ucundan  başlattığımız ilk etap çalışmalarımızda...