20 / 05 / 2024

Uzungöl imari uygulanacak mı

Uzungöl imari uygulanacak mı

Uzungöl’ün koruma amaçlı imar planının da onaylandığını ifade eden Vali Öz, “Koruma amaçlı imar planı onaylandı, askıya çıktı ve kesinleşti. Tabi bu süreçte yoğun bir istila ve işgal yaşandı. Ancak bunların hepsi kayıt altındadır"

2024 yılında 100 metrekarelik bir evin maliyeti ne kadar olacak? 

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 2024 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri resmen belli oldu. Peki 2024 yılında 100 metrekarelik bir evin maliyeti ne kadar olacak? 

Altın ithalatına yüzde 20 ek mali yükümlülük uygulanacak! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, altından, pırlantalı altından, kıymetli metallerle kaplama adi metallerden olan ürünlerin Avrupa Birliği (AB) ve Serbest Ticaret Anlaşması imzalanan ülkeler haricinde olan yerlerden ithalatında yüzde 20 ek mali yükümlülük uygulanacak

2023 araç muayene ücreti ne kadar? 2023 yılı araç muayenesine zam geldi mi? İşte 2023 fiyatları...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte 2023 yılında uygulanacak araç muayene ücretleri belli oldu. Peki, 2023 araç muayene ücreti ne kadar? 2023 yılı araç muayenesine zam geldi mi? İşte 2023 fiyatları...

2023 yılında ahşap ev isteyen yaptırmak isteyen biri ne kadar harcayacak?

2023 yılında uygulanacak olan 100m2 bina normal inşaat maliyet bedelleri açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlar, Resmi Gazete'de yer alan tebliğ ekindeki cetvelde yerini  aldı. İşte detaylar…

2022 yılında uygulanacak çevre temizlik vergisi tutarları!

Çevre temizlik vergisi tutarları vergi mükellefleri tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 yılında uygulanacak çevre temizlik vergisi tutarları ne kadar oldu?

Trabzon Uzungöl'ün imar planları değişti! 

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'ün imar planları değişti. Yeni planlara göre; konut ve pansiyonlar için 2, oteller için 3 kat sınırlaması getiriliyor.

2022 yılında 100 metrekarelik bir evin maliyeti ne kadar olacak?

2022 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belli oldu. Peki, 2022 yılında 100 metrekarelik bir evin maliyeti ne kadar olacak?

Uzungöl İmar Planı’na durdurma kararı!

Uzungöl için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı yeni imar planı çalışması yargıya taşındı. İmar planıyla ilgili mevzuatına aykırı olduğu nedeniyle durdurma kararı verildi.

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

Trabzon Uzungöl'de yıkımlar yeniden başlıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Proje ile çevrede bulunan kaçak yapılar ortadan kaldırılacak.

Uzungöl için iyileştirme planı hazırlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Uzungöl’ü eski haline döndürün” talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çalışmalara başladı. Yoğun yapılaşma nedeniyle eski halinden eser kalmayan bölge için iyileştirme planı hazırlandı.

Bir evin maliyeti nasıl hesaplanır 2021?

2021 yılında uygulanacak inşaat maliyet bedelleri 1 Eylül tarihi itibariyle belli oldu. Peki bir evin maliyeti nasıl hesaplanır 2021? 

İhalesine başlanan Uzungöl işte böyle olacak!

Karadeniz’in gözde turizm merkezleri arasında yer alan Uzungöl’de 2 etaplık Rehabilitasyon ve İyileştirme Projesi çalışmalarına da başlandı.

Uzungöl imari uygulanacak mı Haberi

Uzungöl imari uygulanacak mı

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kul, Orman ve Su İşleri Bölge Müdürü Mustafa Gediklili, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile Uzungöl'de incelemelerde bulundu.


Vali Öz, "Uzungöl'ün etrafını büyükşehir belediyemiz ile beraber Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın desteğiyle yeniden düzenleyip, etrafında 360 derece gezilebilecek şekilde gezi yolları oluşturacağız. Göl kenarında bulunan Uzungöl Ortaokulu’nu da Uzungöl’e yakışan bir eğitim alanı haline getireceğiz. Okulumuzun önündeki barakayı yıkıp burayı göle entegre edeceğiz. Sonra da okulumuzun dış kısmını ve içini Uzungöl’e yakışır bir şekilde onaracağız” dedi.


Uzungöl’ün koruma amaçlı imar planının da onaylandığını ifade eden Vali Öz, “Koruma amaçlı imar planı...