05 / 05 / 2024

Uzungöl iyileştirme planı

Uzungöl iyileştirme planı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Uzungöl’ü eski haline döndürün” talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çalışmalara başladı. Yoğun yapılaşma nedeniyle eski halinden eser kalmayan bölge için iyileştirme planı hazırlandı.

Milyonlarca sağlık çalışanı gözünüz aydın! İşte maaş ve çalışma koşullarıyla ilgili iyileştirme teklifinin tüm detayları

Sağlık çalışanlarının çalışma koşullarını ve maaşlarını iyileştirme teklifi Meclis’e sunuldu. İşte detaylar…

Uzungöl İmar Planı’na durdurma kararı!

Uzungöl için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı yeni imar planı çalışması yargıya taşındı. İmar planıyla ilgili mevzuatına aykırı olduğu nedeniyle durdurma kararı verildi.

JMO'dan depremlere karşı zemin iyileştirme uyarısı!

TMMOB JMO İzmir Şube Başkanı Jeoloji Yüksek Mühendisi Bora Sonuvar, "Sağlıklı bir zemin iyileştirme projesi maliyetli bir uygulama. Ama burada yanlış bir yöntem uygularsanız etkisi olmaz. Zemin iyileştirmenin de zemine göre değişen farklı yöntemleri var" dedi.

Uzungöl için iyileştirme planı hazırlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Uzungöl’ü eski haline döndürün” talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çalışmalara başladı. Yoğun yapılaşma nedeniyle eski halinden eser kalmayan bölge için iyileştirme planı hazırlandı.

İhalesine başlanan Uzungöl işte böyle olacak!

Karadeniz’in gözde turizm merkezleri arasında yer alan Uzungöl’de 2 etaplık Rehabilitasyon ve İyileştirme Projesi çalışmalarına da başlandı.

Uzungöl Rehabilitasyon ve İyileştirme Projesi'nin 1. etabı ihaleye çıkıyor!

Trabzon Çaykara Uzungöl'de Rehabilitasyon ve İyileştirme Projesi'nin 1. etabı için 30 Haziran'da ihale yapılacak.

Uzungöl’e özel koruma planı hazırlandı!

Salda Gölü'nün etrafında ‘çivi dahi çakılmaması’ kararı veren Bakanlık, Trabzon'un Uzungöl bölgesi için düğmeye bastı. Uzungöl’de peyzaj projesi olmayana ruhsat verilmeyecek.

Uzungöl’de kısmi yıkım kararı!

Trabzon'un Uzungöl ilçesinde, yıkım kararı hakkında gelinen son noktayla ilgili bina sahiplerini bilgilendirmek için toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem, yeni imar planı kapsamında 17 binada kısmi yıkım gerçekleşeceğini, 6 binada ise yıkım gerçekleşmeyeceğini açıkl

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Uzungöl için yeni plan!

Türkiye'nin doğa turizmindeki en önemli merkezleri arasında yer alan Uzungöl için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni imar planı hazırladı.

Çatı sektörü 2019'da iyileştirme projeleriyle büyümeyi hedefliyor!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, "Yeni Ekonomi Programı’nın genel ve sayısal hedefleri, inşaat sektöründe de yavaşlama olacağını gösteriyor. Sektör ağırlıklı olarak 2019 yılında iyileştirme ve renovasyon çalışmaları ile ön plana çıkacak"

Pendik 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı!

Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Yolu Arasında kalan kısmına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıda...

Bostancı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Kadıköy İlçesi'ne bağlı Bostancı Mahallesi, 705 ada, 1, 2 ve 3 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Sultangazi Yayla Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Sultangazi İlçesi, Yayla Mahallesi, 556 parselin bir kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 5 Ekim 2018 tarihinde askıya çıkarıldı...

Uzungöl iyileştirme planı Haberi

Uzungöl iyileştirme planı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Uzungöl'ü eski haline çevirin" talimatı üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca düğmeye basıldı. 

Takvim'de yer alan habere göre; yoğun yapılaşma nedeniyle eski halinden eser kalmayan turistik bölge için rehabilitasyon ve iyileştirme planı hazırladı.

Bunun için iki aşamalı proje hazırlandı. Önce gölün etrafındaki yürüyüş alanları ve kaldırımlar yenilenecek. Projenin 2. etabında ise gölün çevresinde bulunan tüm yapılar yıkılacak. Proje kapsamında toplam 12 milyon TL'lik üstyapı çalışması yapılacak.

İhalesine başlanan Uzungöl işte böyle...