28 / 04 / 2024

Uzunlar inşaat kimin

Uzunlar inşaat kimin

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Uzun tarafından kuruldu. 

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede?

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat!

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

As Uzunlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Uzunlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Uğur Uzun imzasıyla kuruldu.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Kocaeli Umuttepe'deki üst geçidi Atlas İnşaat yapacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi B kapısı önünde yaptıracağı yürüyen merdivenli yaya köprüsü inşaatını kimin yapacağı kesinleşti. İnşaatı, Atlas İnşaat'ın yapacağı açıklandı.

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Büyük Uzunlar İnşaat Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde dönüşüme giriyor!

Büyük Uzunlar İnşaat, Ataşehir'e bağlı Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi için hazırlanıyor. Büyük Uzunlar İnşaat'ın Batı Ataşehir bölgesinde başlayacağı kentsel dönüşüm projesi hangi aşamada?

İnşaat çökmelerinde bir dünya markasıyız!

Bu açıdan Türk mimar, mühendis ve müteahhitleri, inşaat çökmelerinde eşi az bulunur zenginlikte bir koleksiyona imza attı. Suç kimin bilmem …

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?

Kat karşılığı inşaat sözleşmelerinde müteahhit sorunu!

Kat karşılığı inşaat sözleşmelerinde sıkça yaşanılan müteahhit sorunları arasında sözleşmenin feshi halinde borçları kimin ödemesi gerektiği oluyor. İşte sözleşme feshi halinde bilinmesi gerekenler bu haberde...

Uzunlar inşaat kimin Haberi

Uzunlar inşaat kimin

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Uzun tarafından kuruldu. 

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.Fayans, yer karosu, lavabo, tuvalet, banyo küveti,duşakabin, armatür, su bataryaları gibi banyo ve mutfak aksesuarlarının alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Seramikten ve PVC den mamul her türlü küvetler, hidromasajlı küvetler, banyo kabinleri, duş kabinleri, pisuvarlar, klozetler, hela taşları, lavabolar, eviyeler, bunlar için bölmeler ve yapı elemanları gibi bahsi geçen ürünlerin alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi adres: Cennet Mah.Ziya Gökalp Cad. Evren Apt.No.62/A...